ANNONS:
ANNONS:

Nu ger vi dig de bästa lokala speltipsen

Lite skralt på kontot?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Dagens spel: 

Lör 25/4, 15:00: Göta – Edsvära/Norra Vånga
Serie: Division 4 norra Västergötland
Tips: 1
Odds: 1,70
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 170 kr

I den norra fyran ska ENV åka till Göta för att möta ett mycket bollskickligt, men samtidigt fysiskt Göta. Hemmalaget fick ”bara” 1-1 i premiären mot Trollhättans FK, men lär vara ute efter tre poäng då man är en av favoriterna i denna serie. ENV spelade derby i premiären och efter Robin Säruds mål i den andra halvleken fick man 1-1 mot Elmer-Fåglum. Ett lag som förväntas tillhöra botten.
Göta är klasser bättre än Elmer-Fåglum och hemma på Ryarsjövallen tappar man inte många poäng. 1,70 på en hemmaseger känns faktiskt som ett bjudodds.

———————————–
Lör 25/4, 15:00: IK Gauthiod – Rynninge
Serie: Division 2 norra Götaland
Tips: 1
Odds: 1,29
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 129 kr

Man kanske måste börja med att berätta att Gauthiod faktiskt inte besegrat Rynninge i seriespel i de fyra senaste mötena. Men denna säsong ska det bara vara klasskillnad. Gauthiod imponerade stort i derbysegern mot LFK senast och självförtroendet bör vara på topp. Rynninge åkte på hemska 2-6 hemma mot Grebbestad i förra omgången och där är humöret inte på samma nivå.
Lunnevis matta håller riktigt hög klass och i eftermiddag tar Gauthiod ännu en trepoängare. Ska vi säga 3-1.

5083633

Lämna en kommentar