ANNONS:
ANNONS:

”Åker för att ta nästa kliv i karriären”

Från Lidköpings FK till Örebro.
Lovande mittfältaren Oscar Lennerskog väljer en flytt.
– Jag åker för att ta nästa kliv i karriären, säger Oscar om valet av klubb.

Att LFK-mittfältaren Oscar Lennerskog skulle få erbjudanden från andra klubbar efter fjolårets säong rådde det aldrig några tvivel om. I höstas blev det bland annat provspel med Degerfors och under vintervilan har även en hel del klubbar högre upp i seriesystemet hört sig för om Oscars tjänster.
Men nu har Oscar tänkt klart och valet har fallit på allsvenska klubben Örebro SK.
– Intresset har funnits sedan jag började gymnasiet, men då kände jag att jag skulle utvecklas bättre i division fyra med LFK Akademi och division två med LFK, säger Oscar som sedan två veckor är bosatt i örebro.

– Nu var det dags att ta nästa steg och då är en klubb som Örebro mycket bra tror jag. Bemötandet har varit mycket bra och jag har fått ett bra intryck av både Sportchef och tränare.

Spel med senoirerna i Örebro och Allsvenskan ser dock ut att få vänta. Detta då Oscar först är tänkt att spela i klubbens U19-lag.
– I och med min erfarenhet från division två hoppas jag på att vara en viktig och bärande spelare i laget. Har som mål att under året även spela i U21-laget. Åker till Örebro för att ta nästa steg i karriären och självklart är ett av målen att spela allsvensk fotboll och det är därför jag gör denna flytt, avslutar Oscar.

Oscar Lennerskog in action på Liverpools fotbollsskola 2014.

Hur det går för Oscar i sin nya hemmiljö? Ja, det kan du under veckan följa på vårt Instagramkonto Lokalfotboll.se där Oscar delar med sig av vad som händer både på och utanför planen.

Lämna en kommentar