ANNONS:
ANNONS:

Albrim Demaliljaj på glid till konkurrenten Gauthiod

Kontraktsförhandlingarna med LFK verkar stranda.
Och nu tvingas Albrim Demaliljaj söka en ny klubb.
Mycket talar för att den klubben kan vara lokalkonkurrenten IK Gauthiod.

En vecka återstår tills dess att transferfönstret för professionella övergångar stänger i Sverige. Och som ni har kunnat läsa om i olika medier så är det fortfarande en del spelare som inte har gjort klart med årets klubbadress.
En av dessa är LFK-mittfältaren Albrim Demaliljaj som fortfarande inte skrivit på något kontrakt. Vare sig med sin nuvarande klubb LFK, eller med någon ny. Detta var dock något som han hade hoppats på att kunna göra denna veckan.

Spelar Albrim i Gauthiod nästa år?
Spelar Albrim i Gauthiod nästa år?

– Absolut. Jag hade hoppats på att skriva på ett kontrakt med LFK. Men när vi skulle kolla över avtalet fanns knappast någon av de punkter vi pratat om lösta. Då har de ändå haft tre månader på sig, berättar Albrim.

Vilka punkter är det som du inte känner motsvarar dina förväntningar?
– Är väl främst jobbfrågan som jag också tidigare pratat om. Missar många jobbtimmar pga fotbollen och de får jag ingen ersättning för. De vill att jag ska vara med och hjälpa laget vinna serien, men det går inte om jag inte kan träna och spela för fullt, säger Albrim som också erbjudit sig att skriva på ett kortare kontrakt.

– Jag erbjöd klubben att skriva på ett kontrakt fram tills dess att transferfönstret öppnar igen i sommar. Det hade gynnat alla parter som jag ser det. Men det stred tydligen mot klubbens policy, så det blev inget med det. Jag är faktiskt lite småchockad att de inte ville gå med på det, säger Albrim som under tisdagskvällen valde att ta ett snack inför laget i samband med träningen.

Vad ville du säga till lagkompisarna?
– Jag vet att allt detta kommer att komma ut inom kort och jag ville att de skulle få höra min version först. Att jag vill spela med LFK, men att det nog inte går när vi inte kommer överens.

Dörren till spel i LFK är nu alltså näst intill stängd och då är förstås frågan var Albrim spelar fotboll nästa säsong. Bara dagar återstår som sagt tills dess att transferfönstret stänger och skriver inte Albrim på ett kontrakt någonstans får han inte spela fotboll under våren.
– Nej, jag har inte många dagar på mig nu. Känns som LFK väntat ut mig, säger Albrim som dock kan vara nära en ny klubbadress.

Gauthiod har nämligen hört av sig till mittfältaren och på torsdag ska parterna sitta ner för att diskutera vidare.
– Har pratat med Örjan Johansson från deras fotbollssektion och där var det verkligen inga problem att skriva ett kortare kontrakt för att kunna känna lite mer på varandra fram till sommaren. Det tycker jag lovar gott, men jag lär veta mer efter torsdag, avslutar Albrim Demaliljaj.

Obs: Lokalfotboll.se har försökt att nå fotbollssektionen i LFK för en kommentar, men utan att lyckas.

Lämna en kommentar