ANNONS:
ANNONS:

Albrim Demaliljaj stannar i LFK

Lidköpings FK kan pusta ut.
Albrim Demaliljaj väljer att stanna i klubben.
– Vi har hittat ett avtal som passar båda parter, berättar Albrim.

Följetongen om Albrim Demaliljajs vara eller icke vara i Lidköpings FK har ni kunnat följa den senaste tiden. Nu kan dock den historien få ett slut. Ett lyckligt sådant med LFK-ögon sett. ”Abbe” har nämligen bestämt sig för att fortsätta i Lidköpingsklubben.
– Det stämmer. Vi har hittat ett avtal som passar båda parter, säger Albrim när han ringer upp Lokalfotboll.se för att berätta om sin fotbollsframtid.

LFK-mittfältaren var som bekant så sent som i torsdags i Grästorp och tränade med IK Gauthiod och pratade om en tänkbar framtid.
– Det var supertrevliga grabbar i laget och alla runt omkring var riktigt bra. Men att hitta en lösning på bara tre dagar är svårt. Min jobbsituation är svår att lösa och jag kommer inte kunna träna så mycket som jag önskar. Då blir det svårt att göra sig själv rättvisa, säger Albrim som fortfarande hoppas att LFK kan hjälpa till med en lösning sitt nuvarande jobb.

– Ska jag kunna hitta tillbaka till fjolårsformen kommer det att vara ett måste, menar Albrim som hela tiden varit beredd att testa på något nytt, men som nu alltså fortsätter i LFK.

– Det är med lite blandade känslor. Men det känns bra att man nu vet i vilken klubb man ska spela. Det har varit en jobbig tid det senaste, avslutar Albrim.

Lämna en kommentar