ANNONS:
ANNONS:

Allt från helgens lokala fotboll

Trippla segrar för Gauthiod.
Och Götene har fått upp farten i trean.
Här har du allt irån helgens lokala fotboll.

Höstsäsongen har nu dragit igång på allvar och vi på Lokalfotboll.se har som vanligt gjort vårt bästa för att hålla dig uppdaterad om vad som hänt under helgen och nedan hittar du resultat, målskyttar, bilder och referat.


DIVISION 2 NORRA GÖTALAND

IK Gauthiod – Lerum 2-1 (referat Gauthiod)
Mål Gauthiod: Albin Wemmert, Kenan Mehovic

 

Kommentar:
Gauthiod jagade en plats närmare toppen mot tabelljumbon Lerum. Men i den första halvleken fick man inte spelet att stämma och gästerna hade ledningen. Men i den andra ryckte Gauthiod upp sig. Albin Wemmert satte kvitteringen och låg även bakom segermålet som Kenan Mehovic gjorde på ett mycket snyggt sätt. Gauthiod just nu sex poäng från seerieledning och bara tre från kvalplatsen. Närmast väntar nu derby borta mot LFK.


DIVISION 3 MELLERSTA

Hestrafors – Götene 0-5
Mål Götene: Johan Karlsson 3, Alexander Andersson, John Eriksson

 

Johan Karlsson har hittat nätet igen.


Kommentar:
Bortaplan mot tabelltvåan Hestrafors kändes på förhand som en tuff uymaning för Götene. Men laget har skaffat självförtroende under Rolf Johansson och tog tredje raka segern. 5-0 imponerar och det verkar dessutom som att förre årets skyttekung Johan Karlsson fått luft under vingarna. Tre mål i helgen och nu fyra totalt på de två senaste. I våras blev det noll…
Kan Götene nu äntligen börja att blicka uppåt?


DIVISION 5 VÄSTRA

Trollhättans FK – Corner 5-0 (referat TFK)

Råda – Sollebrunn 5-1 (referat Råda)
Mål Råda: Johan Höjer 2, Tom Johansson, Rasmus Asärdius, sjävmål

Kommentar:
Råda befäster serieledningen i den västra femman. Men hemma mot Sollebrunn fick man spela utan målvakten Rikard Stureson i 70 minuter då denne blev målchansutvisad. Ändå visade Råda kyla och styrka och vann matchen klart med 5-1.
Närmast väntar derby mot Corner. Ett Corner som länge var med i matchen mot TFK. Men bollen ville inte in och istället kunde hemmalaget rinna iväg ordentligt under den sista kvarten.


DIVISION 5 ÖSTRA

Sil – Kinne Vedum 1-1
Mål Sil: Jesper Svensson
Mål Kinne Vedum: Peter Dahlin

Kommentar:
Tufft och tätt när det vankades ”Kullenderby” mellan serieledande Sil och Kinne Vedum. Hemmalaget hetast under den första halvleken och hade också 1-0. Men Kinne Vedum jobbade sig tillbaka och kunde kvittera under matchens slutskede. Sil fortfarande obesegrat i seriespel denna säsong, men tappade serieledningen till Ekedalen som man också möter härnäst.


DIVISION 6 TROLLHÄTTAN

FC Gauthiod – Upphärad 1-0
Mål Gauthiod: Tobias Fredriksson

Kommentar:
Är det i höst som det lossnar för FC Gauthiod? Under söndagen kom hur som helst årets andra seger. Detta mot mittenlaget Upphärad via en 1-0-seger på hemmaplan. Detta var också årets första seriematch där de rödblå höll nollan.


DIVISION 1 NORRA GÖTALAND DAM

IK Gauthiod – Rynninge 3-2
Mål Gauthiod: Josefin Andersson, Sigrid Verngren, Alice Falkebäck

Kommentar:
Botten kommer allt längre bort från Gauthiods tjejer som inlett hösten starkt med två raka segrar. Mot nästjumbon Rynninge var det ledning i halvtid med 2-1. En ledning som utökades i den andra halvleken, innan gästerna reducerade på slutet. Gauthiod jobbar vidare och får ha siktet inställt på att kanske som bäst sluta fyra i tabellen.


 

 

Lämna en kommentar