ANNONS:
ANNONS:

Andreas Sandström har koll på ”Varaschlätta”

Dags för Lokalfotboll.se att bli ännu vassare.
Det innebär fler duktiga personer som brinner för vår lokala fotboll.
Andreas Sandström är senaste nytillskottet med koll på lagen från ”Varaschlätta”

I vår strävan att göra Lokalfotboll.se till en ännu bättre sida för dig som är intresserad av den lokala fotbollen som spelas i västra Skaraborg så utökar vi nu vår redaktion.
Senast in i gänget är Andreas Sandström från Öttum som ska bidra med sin kunskap om lokalfotbollen. I första hand den som spelas på ”Varaschlätta”.

Varför väljer du att engagera dig på en sida som Lokalfotboll.se?
– Har alltid haft en passion för lokalfotboll och tittar på väldigt många matcher. Har dessutom själv bloggat lite tidigare och skrivit om fotbollen här på ”schlätta.” När jag fick se att Lokalfotboll.se sökte folk tänkte jag att det kunde vara något för mig.

Varför tycker du lokalfotboll är så roligt och intressant?
– Jag vet faktiskt inte, men det är något speciellt som tilltalar mig. Jag ser mycket hellre en match på Bronäsvallen i Norra Härene än sitter hemma och ser en Premier League-match. Där känner man till spelarna och det är som sagt en känsla jag har svårt att beskriva.

Vad hoppas du kunna bidra med här på sajten?
– Främst är det väl om fotbollen på ”Varaschlätta”. Det är här ute jag har min största kunskap i form av spelare, klubbar och det som händer på och utanför planen. Men jag ser gärna en match i Grästorp, Lidköping eller Götene också.

Vilka klubbar skulle du säga att du har bäst koll på?
– Givetvis Tråvad, eller Tråvad/Larv som vi nu heter. Här har jag mitt fotbollshjärta efter att ha både spelat och varit ledare i klubben. Sedan har jag också följt Vara på rätt så nära håll i många år. Tycker även att jag har hyfsat bra koll på övriga lag här ute också.

Det har nu snart gått ett år sedan Tråvad slogs ihop med Larv. Var du för eller emot en sammanslagning?
– Jag var helt klart för en sammanslagning. Vi har ju samarbetat med Larv både på ungdoms- och B-lagssidan. Dessutom har vi ju Bilbingo ihop så jag tycker det var ett naturligt steg att ta.

Vad tycker du är hemligheten för att få reda på mycket nyheter och skvaller inom den lokala fotbollen?
– Det gäller att vara ute och kolla på matcher och i viss mån träningar. Då träffar man mycket folk och får reda på ett och annat i nyhetsväg. Sedan försöker jag också snacka mycket med ”hela” i Tråvad/Larv. De snackar ju med mycket med spelare i andra lag och då snappar man ju upp en del.

En ny fotbollssäsong har nyss börjat, men seriespelet börjar först om någon månad. Vad hoppas du på av den lokala fotbollssäsongen 2013?
– Jag hoppas på framgångar för våra ”stora” lag. Med det menar jag bland annat Gauthiod, Vara och Lidköpings FK. Det behöver finnas tydliga topplag i varje kommun som kan locka till sig passionerade fotbollsungdomar som vill ge fotbollen en ärlig chans. Kan dessa lag kliva upp ett par divisioner så skulle det betyda massor även för övriga lag inom lokalfotbollen.

 

2 tankar på “Andreas Sandström har koll på ”Varaschlätta”

Lämna en kommentar