ANNONS:
ANNONS:

Anna Ahlstrand fortsätter i Gauthiod

Anna Ahlstrand fortsätter som spelande tränare i Gauthiod.
Ex-allsvenska Anna är klar för ytterligare ett år.
– Ska bli kul att få ta del av den fortsatta utvecklingen, säger Ahlstrand till NLT.

Anna Ahlstrand kom till Gauthiod inför årets säsong och skulle hjälpa ett ungt lag att stabilisera sig i division ett och ta nästa kliv i utvecklingen. Efter en trög vår så har också Gauthiods tjejer tagit stora kliv framåt och under de senaste månaderna har man avancerat i tabellen.

En fjärdeplats finns inom räckhåll vilket skulle vara mer än godkänt för Anna Ahlstrand under hennes första år som spelande tränare. Nästa år får hoin dock chansen att förbättra den ytterligare då det nu står klart att Anna fortsätter i Gauthiod även nästa år.
– Det har varit ett väldigt roligt år. Vi inledde säsongen sådär, men det har blivit bättre och bättre för varje match och det ska bli kul att få ta del av den fortsatta utvecklingen, säger Anna som kommer att ha Conny Martinsson och Eivon Robertsson som assisterande tränare under 2018.


När det kommer till övriga lag som valt att förlänga med sina tränare så blev det i veckan klart att ENV förlänger med sin tränartrojka. Laget jobbar just nu för fullt med att rädda kontraktet utan kvalspel, men Niclas Uvesten fortsätter som huvudtränare och Per Westerberg och Alfred Wemmert som assisterande tränare även 2018.

Uvesten, Westerberg & Wememrt.

Sedan tidigare kan vi också konstatera att Rikard Nilsson kommer att fortsätta som huvudtränare i IK Gauthiod och att Lidköpings FK har säkrat upp med sina tränare både på herr- och damsidan. Patrik ”Plätta” Gustavsson och Kjell Larsson fortsätter alltså att coacha lag på Framnäs även 2018.
Klart också att Patrik Widell som tillfälligt hjälpt Nossebro sedan i somras kommer att fortsätta att leda laget även nästa säsong.

”Plätta” leder fortsatt LFK.

Hur ser det ut i övriga lokala lag? Är det redan nu klart med tränare som förlängt, eller ska sluta efter säsongen? Kommentera gärna nedan eller tipsa via rutan till vänster!

Lämna en kommentar