ANNONS:
ANNONS:

Ardalas kapten väljer spel med Götene

Redan i fjol var han på gång till Götene, men tackade Nej.
Men i år har Edvin Berntsson bestämt sig för spel på Västerby.
– Känner att jag mognat och utvecklats mycket senaste året, säger Ardalakaptenen.

 

Edvin Berndtsson (t.v.) är Götenes senaste nyförvärv.
Edvin Berntsson (t.v.) är Götenes senaste nyförvärv.

Vid midnatt stängde transferfönstret för professionella spelare i Sverige. Detta var dock inget som drabbade Götene IF då laget i och med degraderingen till division tre inte behöver skriva kontrakt med sina spelare.
Hur som helst så lyckades de blåvitrandiga att fixa ännu ett vasst nyförvärv inför stundande säsong. Ardalas lagkapten Edvin Berntsson bestämde sig nämligen i dagarna för spel på Västerby 2014.

– Det stämmer. Kände väl att det var dags i år. Har mognat och utvecklats som spelare tycker jag. Är närmre spelarna i Götene i år och det känns bra. Ska bli kul att testa något nytt, säger 20-åringen som funderat mycket på beslutet på andra sidan jorden.
– Har varit på Nya Zeeland i cirka fyra månader. Har blivit en del tankar på var man ska spela.

Vilka är dina förhoppningar med flytten till Götene?
– Att få spela så mycket som möjligt. Är ett stort kliv mellan femman och trean och det är tuff konkurrens. Tempot är högre och det gäller att behandla bollen snabbare. Men målet är som sagt att få spela. Helst centralt i banan, men sätter tränarna mig på en kant så är jag nöjd då också, säger Edvin som för första gången i karriären lämnar moderklubben Ardala.

– Alltid tråkigt, men Ardala finns alltid kvar och någon gång kommer jag tillbaka. De kommer fixa det bra utan mig. Har fått en ny bra tränare och nya killar på innermittfältet som kommer att fylla min plats, avslutar Götenes senaste nyförvärv.

1795892_866945763331299_2097248320_o

Lämna en kommentar