ANNONS:
ANNONS:

Aronsson åter i Vedum?

Flera nya namn på väg in i Vedum?
Och det kanske hetaste – Jonas Aronsson.
Anfallaren är nämligen inte långt ifrån en comeback i division 5-klubben.

36 mål för Vedum i division 6 under 2015 innebar att Jonas Aronsson blev traktens näst bäste målskytt den säsongen. Något som gjorde att klubbar högre upp i seriesystemet ville ha anfallarens underskrift.
Valet föll till sist på Vårgårda IK och division tre. Att gå upp tre divisioner märktes dock knappt för Jonas som snabbt anpassade sig till spel högre upp och till sist blev det imponerande 17 mål i trean när Vårgårda vann serien.

I år har dock konkurrensen i anfallet hårdnat och när det inte blivit bänken har Aronsson fått spela mycket på yttermittfältet. Division två-debuten kunde alltså varit roligare och kanske är det en av anledningarna till att Jonas nu ser över alternativen inför 2018.
Klubbar som Vara, Främmestad och ENV är bara några som pratat med Jonas.

Frågan är dock ändå om inte moderklubben Vedum ligger närmast till. Jonas har tränat med klubben och under torsdagen fanns han med i anfallet när Vedum gästade Råda för en träningsmatch. Då bildade han gammalt sedvanligt anfallspar med Kristoffer Dahlberg.

Jonas såg verkligen vass ut matchen igenom, men anfallaren var inte enda nya ansiktet i den röda tröjan. Andra provspelare var nämligen målvakten Alexander Troije (Vårgårda IK FK), försvararen Johan Adolfsson (Vara) samt de offensiva spelarna Robin Särud (Arentorp/Helås) och Erik Johansson (Nossebro).
Skulle Vedum få in majoriteten av dessa spelare seglar man helt klart upp som en seriefavorit i sin division fem serie 2018.


Råda då? Hade de några nya ansikten på planen?
Ja, förutom redan klara nyförvärven Samuel Svensson och Gustaf Tigerberg så fanns försvaren Axel Bohrén (Källby), mittfältaren Philip Andersson (Corner) och anfallaren Rasmus Möller (Levene Skogslund) med i den vitgröna tröjan.

Rasmus Möller (i gult) fanns med i Rådatröjan.

Lämna en kommentar