ANNONS:
ANNONS:

Berntsson lämnar Götene – men Tigerberg ansluter

Edvin Berntsson återvänder till Ardala.
Men Gustaf Tigerberg från Råda ansluter.
Där har ni det senaste nyheterna i Götene IF.

Götenes vänsterback Edvin Berntsson kom till klubben inför seriespelet 2014. Innan det hade han varit moderklubben Ardala trogen hela karriären, men ville testa vingarna högre upp.
När inte skador har stoppat honom har han också varit ordinarie i vänsterförsvaret och fått visa upp sin känsliga vänsterfot.

Men nästa år får publiken på Västerby inte se Edvin i den blåvitrandiga träjan. Istället återvänder han till Ardala där storebror Viktor Berntsson är tränare.
– Har inte motivationen att lägga ner den tid som krävs för att spela i Götene. Krockar med jobb och annat så Ardala passar mig bra för tillfället, kommenterar 23-åringen till Sklt.

Ardala som är nya i division fem nästa säsong får förstås ett riktigt fint nyförvärv i Edvin Berntsson när man ska nå en fin placering i den mellersta femman.

Om Götene mister en spelare så blev det i veckan klart att man fått till sig årets första nyförvärv. Det är Rådas Gustaf Tigerberg som bestämt sig för spel med klubben.
”Tiger” har tränat med Götene under drygt en månad och gjorde sitt sista framträdande i Rådatröjan under helgens Handlar´n Cup i Källby.

– Har tycket det fungerat riktigt bra på träning och jag känner för att testa lite högre upp. Har lirat i Råda i fyra år och tycker det är en underbar klubb, men nu blir det Götene, säger 19-åringen som varit ordinarie på Rådas innermittfält under årets säsong i fyran.

Gustaf Tigerberg byter till högre division.
Gustaf Tigerberg byter till högre division.

Lämna en kommentar