ANNONS:
ANNONS:

Blir inget ettårsfall – spelklar för Råda

Han såg ut att bli ett ettårsfall.
Men nu är Joel Rådberg klar för spel med moderklubben Råda.
– Är jättetacksam att Råda och Götene löst detta, säger en lättat mittfältare.
bild

Turerna kring Rådas mittfältare Joel Rådberg har varit många. 23-åringen lämnade Rådavallen inför säsongen 2012 för spel i divison sex och Söne.
Ambitionerna visade sig dock vara större hos Joel och när Götene visade intresse under våren så ville han testa vingarna i divison två. Något som inte gillades hos Söne som satte stopp för spel under vårsäsongen. Under sommaren kom dock parterna överens och Rådberg fick representera de blåvitrandiga i division två under hösten.

Tiden i Götene blev dock ettårig och sedan i vintras har Joel Rådberg årligen tränat och spelat träningsmatcher med moderklubben Råda. Några tävlingsmatcher utomhus har det dock inte blivit då Götene och Råda inte kommit överens om att lösa Joel från sitt kontrakt.
– Det har varit långdragna förhandlingar, men jag är glad att vi nu är överens och att Joel får spela fotboll i år, säger Anders Andersson från Rådas fotbollssektion och fortsätter.
– Joel är en Rådakille som vi gärna hjälper och han kommer att kunna tillföra vårt lag fina egenskaper denna säsong.

Även huvudpersonen själv är lättad.
– Har varit lite småjobbigt, men jag har ju bara mig själv att skylla. Jag har varit alldeles för velig det senaste året och det har ställt till det. Är jättetacksam att Råda och Götene löst detta, säger Rådberg som nu får representera Råda i såväl division fem nordvästra som kommande DM-spel där Vänersborgs IF väntar.

4 tankar på “Blir inget ettårsfall – spelklar för Råda

Lämna en kommentar