ANNONS:
ANNONS:

Blundar inte för ett klubbyte

Axvalls Joakim Friberg kommer inte att spela i Axvall kommande säsong.
– Ett klubbyte kommer det att bli, säger Joakim som provtränat med både Skara och LFK under de senaste veckorna.

Från Axvalls hemsida


 Joakim Friberg har varit Axvall trogen nästan hela karriären. Men till kommande säsong kommer 20-åringen inte att spela för moderklubben. Istället kommer det att bli spel i antingen Lidköpings FK eller Skara FC.

– Känner för ett byte. Vill spela med bättre spelare och utvecklas som fotbollsspelare, säger Joakim som först tränade med LFK och sedan under två veckor med Skara.

– Men det var under Anders Svenssons ledning, så nu är det ju ny tränare. Men jag var med på uppstartsmötet med Sören Hammarén och fick bra vibbar, säger Joakim till Lokalfotboll.se

                                                                                                                                                        Elva fullträffar blev det under året från Axvallsspelaren fötter och nu står 20-åringen för ett svårt val. Men vad talar då för respektive föreningen?

Skara FC
– Har tränat med laget i två veckor och det kändes bra. Kul att vara där och köra. Samtidigt har ju Axvall samarbete med Skara så det är ju smidigt.

Lidköpings FK
– Blev en veckas träning med LFK. Fick intrycket av en väldigt seriös klubb med en bra satsning. Nackdelen är att det blir längre resor till träning och match.

 

 

2 tankar på “Blundar inte för ett klubbyte

Lämna en kommentar