ANNONS:
ANNONS:

Byter ENV dam mot herrarna i Arentorp/Helås

Två fina år som tränare för damerna i ENV.
Men nu byter Michael Albansson till Arentorp/Helås herrar.
– Kul att få förtroendet från en så anrik och klassisk förening, säger 51-åringen.

Inför årets säsong tog Anders Svantesson över huvudansvaret för herrarna i Arentorp/Helås efter Per Lundh. Men mer än en säsong i division sex-lagets ledarstab blir det inte denna gång. I alla fall inte som huvudtränare. Den rollen kommer nämligen Michael Albansson att ha kommande säsong.
– Det stämmer. Jag tackade Ja nästan omgående. En klubb som jag gärna hade spelat i under spelarkarriären, men nu får man istället chansen att vara tränare. Den chansen vill jag ta, säger Michael som de två senaste säsongerna tränat ENV:s damer till två stycken tredjeplatser i division tre.

20141024_154209-1

– Har varit två jättebra år i ENV och hade vi bara startat lite bättre denna säsongen hade vi slutat topp två och få haft en chans på division två. Nu känns det kanskee lite som jag har gjort det jag kunnat med den relativt tunna truppen och det är dags för tjejerna att få höra en ny röst, säger Michael som dessutom kommer att plocka med sig två andra familjemedlemmar till sin nya förening.

Det är frun Jeanette Albansson som precis som i ENV kommer att ha en roll som assisterande tränare och sonen Samuel som kommer med från JK10:s P16-lag.
– Fungerar bra med mig och Jeanette tillsammans. Vi löser mycket i bilen till och från träning och match och Arentorp tyckte det var en bra lösning. Nu ska vi bara hitta en eller ett par lagledare också, förklarar 51-åringen som verkligen ser fram emot sitt nya tränaruppdrag.
– Ska bli otroligt spännande. Återstår nu att om man lyckas leva upp till det förtroende föreningen gett mig.

 

Lämna en kommentar