ANNONS:
ANNONS:

Caroline Berling tar ”time out” från spel med LFK

En ”time out” från fotbollen på obestämd tid.
Det är vad LFK:s mittfältsgeneral Caroline Berling nu tar.
– Det är personliga saker som jag inte vill gå in på, säger Carro till NLT.

I höstas under DM-finalen mot Holmalund skadade LFK:s mittfältsstjärna Caroline Berling vadbenet och under vintern och våren har det varit rehabträning som gällt för 31-åringen.
Lagom till seriestarten av Elitettan fanns ”Carro” dock med i laget igen och har under våren startat så gott som alla seriematcher.

LFK dam Caroline Berling

Precis som övriga LFK-spelare har hon emellertid haft svårt i den tuffare omgivningen och orken i 90-minuter har inte riktigt funnits där.
Senast i hemmamötet mot Älta var hon också bänkad och kom först in i den andra halvleken. Minuterna på planen förra lördagen kan dock ha varit de sista i LFK-tröjan för Caroline på väldigt länge. Hon har nämligen tagit en ”time out” ifrån fotbollen.

– Det är många faktorer som spelar in till att jag tar det här beslutet, men det är personliga saker som jag inte vill gå in på, säger Caroline Berling till NLT och fortsätter:
– Just nu behöver jag lägga fokus på att få tillbaka huvudet över vattenytan. Det är den kommentaren du får av mig, säger ”Carro” som också påpekar att det främst är den psykiska biten som är det som är det jobbiga just nu.

Hur länge den lokala damfotbollsikonen blir borta från spel är osäkert, men först och främst resten av vårsäsongen.

13 tankar på “Caroline Berling tar ”time out” från spel med LFK

 1. Först slutar 6-7 stycken ledare samtidigt. Berling tar sedan ”frivillig” time out. Då kommer ledarna tillbaka…märkligt…

 2. Först slutar 6-7 stycken ledare samtidigt. Berling tar sedan ”frivillig” time out. Då kommer ledarna tillbaka…märkligt…

 3. Först slutar 6-7 stycken ledare samtidigt. Berling tar sedan ”frivillig” time out. Då kommer ledarna tillbaka…märkligt…

 4. Caroline Berling har varit hjälptränare sedan hon kom från Sils IF. En av lokalfotbollens absolut bästa spelare både taktiskt och spelmässigt. Trots detta har hon aldrig fått agera som hjälptränare i praktiken. När en tränare bara lyckats med konststycket att under 11 matcher skrapa ihop 4 poäng och 3 bandykillar under 2 matcher ser till att laget tar nästan lika många eller 3 poäng så är det en fullständig gåta för mig att om man från ledningshåll inte agerar och byter ut tränaren eller i vart fall ser till att han tar hjälp från den taktiskt skolade Caroline Berling. När sedan halva laget ville byta tränare, däribland Caroline Berling, var detta ett friskhetstecken och klokt agerande från spelarna. Tyvärr övertalades alla spelare förutom Caroline från att hålla fast vid detta och kvar med klokt tänkande står Caroline ensam. I det läget utser man Caroline till syndabock, den enda spelaren som tänker på LFK:s bästa. Man mer eller mindre utesluter henne från LFK, den spelare som om hon används rätt är den klart bästa spelaren LFK någonsin haft Som fotbollsälskare är jag grymt besviken på den sk ledningen. Enda rätta vore att sparka Stisse och ta in Caroline som huvudtränare.
  Skandalöst dåligt agerande hela LFK.

 5. Caroline Berling har varit hjälptränare sedan hon kom från Sils IF. En av lokalfotbollens absolut bästa spelare både taktiskt och spelmässigt. Trots detta har hon aldrig fått agera som hjälptränare i praktiken. När en tränare bara lyckats med konststycket att under 11 matcher skrapa ihop 4 poäng och 3 bandykillar under 2 matcher ser till att laget tar nästan lika många eller 3 poäng så är det en fullständig gåta för mig att om man från ledningshåll inte agerar och byter ut tränaren eller i vart fall ser till att han tar hjälp från den taktiskt skolade Caroline Berling. När sedan halva laget ville byta tränare, däribland Caroline Berling, var detta ett friskhetstecken och klokt agerande från spelarna. Tyvärr övertalades alla spelare förutom Caroline från att hålla fast vid detta och kvar med klokt tänkande står Caroline ensam. I det läget utser man Caroline till syndabock, den enda spelaren som tänker på LFK:s bästa. Man mer eller mindre utesluter henne från LFK, den spelare som om hon används rätt är den klart bästa spelaren LFK någonsin haft Som fotbollsälskare är jag grymt besviken på den sk ledningen. Enda rätta vore att sparka Stisse och ta in Caroline som huvudtränare.
  Skandalöst dåligt agerande hela LFK.

 6. Caroline Berling har varit hjälptränare sedan hon kom från Sils IF. En av lokalfotbollens absolut bästa spelare både taktiskt och spelmässigt. Trots detta har hon aldrig fått agera som hjälptränare i praktiken. När en tränare bara lyckats med konststycket att under 11 matcher skrapa ihop 4 poäng och 3 bandykillar under 2 matcher ser till att laget tar nästan lika många eller 3 poäng så är det en fullständig gåta för mig att om man från ledningshåll inte agerar och byter ut tränaren eller i vart fall ser till att han tar hjälp från den taktiskt skolade Caroline Berling. När sedan halva laget ville byta tränare, däribland Caroline Berling, var detta ett friskhetstecken och klokt agerande från spelarna. Tyvärr övertalades alla spelare förutom Caroline från att hålla fast vid detta och kvar med klokt tänkande står Caroline ensam. I det läget utser man Caroline till syndabock, den enda spelaren som tänker på LFK:s bästa. Man mer eller mindre utesluter henne från LFK, den spelare som om hon används rätt är den klart bästa spelaren LFK någonsin haft Som fotbollsälskare är jag grymt besviken på den sk ledningen. Enda rätta vore att sparka Stisse och ta in Caroline som huvudtränare.
  Skandalöst dåligt agerande hela LFK.

 7. Ja helt klart har LFK en hel del att förklara som ledare för ett flicklag i Lisch kommun blir man ju väldigt förvånad över det som hänt inom stans bästa klubb!

 8. Ja helt klart har LFK en hel del att förklara som ledare för ett flicklag i Lisch kommun blir man ju väldigt förvånad över det som hänt inom stans bästa klubb!

 9. Ja helt klart har LFK en hel del att förklara som ledare för ett flicklag i Lisch kommun blir man ju väldigt förvånad över det som hänt inom stans bästa klubb!

Lämna en kommentar