ANNONS:
ANNONS:

Då väntar derby i division två

Slutet av maj och början av september.
Då vankas det derby i tvåan mellan Gauthiod och LFK.
Det står klart sedan spelprogrammet blev offentligt i förra veckan.

I herrarnas division två norra finns två lokala klubbar under årets säsong och det handlar om två lag som går in med olika förväntningar på sig.
Gauthiod som slutat trea de två senaste säsongerna har värvat in klasspelare och hoppas kunna ta klivet upp till division ett.

För LFK:s del innebär årets spel i division två en comeback efter ett år i division tre och det är inte en vild gissning att laget nu vill etablera sig i serien och fixa nytt kontrakt.
Men oavsett var LFK och Gauthiod befinner sig tabellen så lär det bli två otroligt heta derbyn att se fram emot. detta då det är mycket prestige mellan föreningarna och båda lagen gör allt för tre poäng just i dessa matcher.

Sista helgen i maj och första i september. Det är de preliminära speldatumen för årets båda drabbningar. I vår spelas derbyt i Lidköping, medan man i september kommer att kunna bevittna lagen på Lunnevi.

Men allt är förstås inte derbyn och tittar vi på den alltid så intressanta serieupptakten så ser man att LFK fått en ganska överkomlig sådan sett till motståndet, medan Gauthiod mycket väl kan spela en tidig seriefinal redan i premiären när Grebbestad kommer på besök. Allt detta under den första helgen i april.

Lidköpings FK
Vänersborgs FK (h), IFK Åmål (b), Nordvärmland (h)

IK Gauthiod
Grebbestad (h), Torslanda (b), IFK Tidaholm (h)

Hela spelprogrammet hittar du HÄR

Lämna en kommentar