ANNONS:
ANNONS:

Dags för ännu en het Frimånad

Vissa personers mardröm. Andras dröm.
Ännu en Frimånad är här.
Och som vanligt ska Lokalfotboll.se överblicka de senaste övergångarna.

Mellan den 15 november och 15 december är det som vanligt ”Frimånad” som gäller för vår lokala klubbar som inte skriver några kontrakt med sina spelare. Denna period har de senaste åren varit en turbulent tid för såväl spelare som tränare. För att inte tala om hårt de hårt jobbande personerna i föreningarnas Fotbollssektioner som sliter med att få en slagkraftig trupp inför kommande fotbollssäsong.

För den stora och fotbollsintresserade allmänheten är dock den stundande perioden en spännande tid där uppsnacket och ryktesspridningen kring nästa års fotbollssäsong skapar intresse och förväntan.

Med största respekt för alla föreningsmänniskor som jobbar stenhårt i det dolda denna mörka tid på året kommer vi på Lokalfotboll.se dock att hålla er läsare uppdaterade kring de senaste övergångarna och vi sammanfattar allt som är klart på vår speciella Silly Season-sida.

Är det något som saknas, inte skulle stämma eller är det så att du skulle vilja skicka in ett rykte för oss att kolla upp. Tveka då inte att höra av dig i en kommentar eller till info@lokalfotboll.se.

3 tankar på “Dags för ännu en het Frimånad

  1. Det som oftast aldrig framkommer till utomstående är hur många som helt väljer att sluta spela. Här kan det se bra ut med att t.ex. bara två spelare lämnat för spel i annan klubb. I verkligheten så har kanske över ett lag försvunnit då resterande lagt av…

Lämna en kommentar