ANNONS:
ANNONS:

Damernas slutspelsträd i DM 2015

Gruppspelet i damernas DM 2015 är färdigspelat.
Och nu återstår 32 lag i kampen om DM-pokalen.
Här har du hela slutspelsträdet i årets damturnering.

Under februari och mars har det inledande gruppspelet i årets DM för damer avgjorts. I grupper om tre eller fyra lag har distriktets division två, tre och fyra-klubbar kämpat om en plats i 16-delsfinalerna.

I dessa 16-delar väntar nu även division ett-klubbarna och distriktets enda Elitettanklubb Lidköpings FK. De sistnämnda har som bekant spelat tre raka finaler, men står fortfarande utan vinst. Första hindret i vägen detta år blir Skara FC och mycket talar för att LFK kommer att spela final även i år. Som slutspelsträdet nedan visar så slipper man nämligen möta de senaste årens segrare Nittorp (seger 2012,2013) och Holmalund (seger 2014).

På samma sida som fjolårsvinnarna Holmalund får istället Gauthiod som enda lokalt lag kämpa. I sin 16-delsfinal ställs laget mot Hemsjö på bortaplan.

Övriga fyra lokala lag återfinns på LFK:s sida av trädet. Sil gästar Vartofta, Råda åker till Vänersborg för möte med VFK, Arentorp/Helås tar emot Falköpings KIK och Skara får som redan berättat möta just LFK.

16-delsfinalerna ska vara spelade senast den 12 april och Lokalfotboll.se kommer förstås att se till att slutspelsträdet nedan uppdateras efterhand.

DM-damer
Klicka på bilden om du vill göra den större.

 

Lämna en kommentar