ANNONS:
ANNONS:

”Det blir nog spel med LFK denna säsongen”

Inget påskrivet kontrakt ännu.
Men nu talar så gott som allt för spel med LFK 2015.
– Det gör väl det, säger Albrim Demaliljaj till Lokalfotboll.se.

Var någonstans LFK-mittfältaren Albrim Demaliljaj ska spela fotboll under 2015 har det dividerats om sedan i höstas. Ett flertal klubbar från högre divisioner visade efter ”Abbes” fina säsong intresse för hans tjänster inför årets säsong.
Närmast att knyta till sig mittfältaren har Carlstad United varit, men Albrim var till sist inte nöjd med helhetslösningen, där arbete och bostad var de felande länkarna.

Gauthiod1

Således har han fortsatt att träna med LFK sedan januari, men det har dykt upp förfrågningar från lag i Boråstrakten, men också från en del grannklubbar i skaraborgsområdet.
– Det stämmer. Är väl fortfarande inte 100% att det inte blir något med någon av dessa, men det mesta talar för att det blir spel med LFK i år. Jag har ändå jobb och bostad här, säger Albrim som dock inte låter ”själaglad” över att bli kvar i stan.

– Jag trivs jättebra i LFK. Det är inte det. Men efter förra året som gick så bra hade man hoppats att det skulle lösa sig med en klubb högre upp i systemet. Men återigen faller det på smågrejer och det är surt, säger Albrim som har tufft att få det att gå ihop med jobb och träning.
– Har ett jobb på Rusta där jag jobbar kvällar och helger och det tänker jag inte säga upp mig ifrån utan att ha något nytt. Det gör att jag har problem att träna så mycket som jag vill och ska jag hitta samma form som under förra året behöver jag det, säger Albrim som hoppas på att LFK kan hjälpa honom att hitta ett nytt jobb.

Hur som helst. Så gott som allt talar för att LFK får behålla sin playmaker under 2015. I vilken form återstår att se.

Fotnot: Albrims för tillfället lite tyngre fotbollsliv blev inte lättare efter gårdagskvällen då han sträckte sig i mötet mot Vara.
”Nu är det riktigt tungt” skrev Albrim på sitt Twitterkonto under tisdagskvällen.
———————————————
Glädjebesked förstås för LFK att det ser ut som man får behålla Albrim Demaliljaj. Fler sådana i veckan var att unga nyförvärvet Felix Eskelinen nu är på plats i Lidköping. Mittfältaren gjorde dessutom sin första match i LFK-tröjan under onsdagen. Det samma gällde Alexander Tasevski som även han nu tränar och spelar med LFK.

Vad det gäller Gällevareduon Alireza Adou och Erhan Karabeg har det dröjt längre än väntat. Detta då killarna flyttar tillsammans med sina familjer och det är näst intill omöjligt att få tag på 3:or och 4:or när det kommer till lägenheter i Lidköping.
Målet är dock att få hit Alireza redan i nästa vecka, medan Erhan inte väntas dyka upp för än i april.

Lämna en kommentar