ANNONS:
ANNONS:

Det blir spel i LFK för Gustav Nordmark

Frågan var satsa eller inte satsa?
Svaret blev full satsning på fotbollen även i fortsättningen.
Ett beslut som innebär att Gustav Nordmark väljer spel i LFK 2014.

Gustav Nordmark lämnade Heimer för spel i Norrby och division ett, men har de senaste åren representerat Dalstorp och varit en av de bidragande orsakerna till att klubben klättrat igenom divisionerna och nu spelar i division två.
När sedan Gustav aviserade en flytt hem till Lidköping var det många klubbar som visade sitt intresse. Gustav valde dock att skriva på för LFK gällande Futsal, men när det kom till spel utomhus tvekade han.
– Är ganska mycket tid man lägger ner så det gäller att ha 100% fokus. Annars kan det kvitta, sa Gustav då.gustav

Nu har dock Gustav bestämt sig. Och det blir full satsning på fotbollen även framöver.
– LFK är ett intressant projekt och jag vill gärna hjälpa till. Trappa ner kan man göra senare, säger 27-åringen som skrivit på ett tvåårskontrakt till NLT.
För LFK stod Gustav högst upp på önskelistan inför säsongen 2014.
– Det här var vår drömvärvning nummer ett. Dels har han spelat med både LIF och Heimer tidigare och det är bra att han kommer tillbaka, men det är också en riktigt bra kille och en bra fotbollsspelare. Den rutinen behöver vi få in i laget och han har mycket att bidra med både på och vid sidan om planen, säger Fotbollssektionens Per Bernstig till NLT.

I övrigt har LFK enligt egen utsago många krokar ute. Bland annat jagar man den före detta Ljungskilemittfältaren Patrick McMahon. 27-åringen är ytterst intressant för LFK och man jobbar för tillfället att hitta jobb till honom.

Dock verkar det också som att LFK tappar yttermittfältaren/anfallaren Antonio Yüksel. Antonio har läst till mäklare och blivit erbjuden ett jobb i Örebro som han med största sannolikhet kommer att tacka Ja till.

Lämna en kommentar