ANNONS:
ANNONS:

”Det som stannar i Malaga – händer i Malaga”

Damerna i LFK är på träningsläger i Spanien.
och du som hänger på Lokalfotboll.se får följa med.
Tjejerna skriver nämligen Resedagbok från lägret. Håll till godo!

Under onsdagen åkte tjejerna i Lidköpings FK till Spanien och Malaga för träningsläger inför den stundande säsongen i Elitettan. På Lokalfotboll.se skriver de exklusivt om sin resa och du som besökare kommer den närmsta veckan att få både text och bild från vistelsen på varmare breddgrader.

Håll till godo!

————————————

23 mars 2015

Röd idag – brun i morgon!Efter några dagar tillsammans känner vi oss som ”la familla”, som man säger i Spanien.
Vi har lärt oss mycket om varandra och Joharis fönster kommer bli ett samtalsämne framöver.

IMG_6950

Söndag + måndag har varit ett par givande dagar, på måndag sätt. I söndags fick vi sovmorgon dagen till ära. Dagen startade med långfrukost och sen tog vi förmiddagen som den kom. Några slappade i rummet med film medan andra var duktiga nog att sitta med plugg.
På eftermiddagen hade vi ett träningspass där vi återigen fokuserade på positionsspel.

IMG_6948 IMG_6949 IMG_6951

Måndag – ny dag, nya möjligheter, SOL och alla studsade upp ur sängen med ett leende + kokosolja i högsta hugg. Dagen startade med ett träningspass där vi glatt studsade runt då vi visste att vi skulle få bli bruna, så att man på något sätt kunde se att vi har varit utomlands.
Tränarna hade bestämt sig för att eftermiddagens träningspass var frivilligt. Detta gjorde att några låg kvar i solstolen medan några hurtiga åkte och tränade individuellt ”the young generation”
Dagen avslutades med att några åkte och shoppade och sen fick vi återigen mat av de som har satt en extra prägel på det här lägret.

Julia Bryngelfors Marie Sandberg Marina Zirdum Helen Dahl

21 mars 2015

Hola!

Då var det dags för det snyggaste rummet att göra ett inlägg, dvs rum nummer tre. Vi som skriver denna gång är Elin Freij, Ebba Blomqvist, Emma Sandsjö och Amanda Reinhardt. Vi har fått äran att skriva om veckans enda träningsfria dag som vi hade igår och idag med ett pass. Vi har aktivt fotat och kör på tema ”bilddagbok”. Med vårt inlägg kommer ni få se lite extra hur våra dagar har sett ut! Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, för att underlätta lite för er vad som faktiskt hände kommer även en liten textremsa tillkomma.

IMG_6933
Den lediga dagen spenderade vi i Malaga centrum. Vissa mer utanför butikerna än andra…

IMG_6932
”Bryngel” köpte ett paraply för att sedan komma ut och inse att det inte längre regnade…

IMG_6931
När det var dags för lunch kom den stora skylten fram för att alla skulle förstå ordentligt…

IMG_6930
Lite fattigare, lite gladare…

IMG_6929
På kvällen hade vi inkilning för de nya som fick sitta i heta stolen, där det kom fram både en och annan sanning…

IMG_6928
När vädergudarna inte är med oss torkas kläder inomhus.

IMG_6927
Men så fort solen tittar fram så åker kläderna snabbt av.

IMG_6926
När man anländer sent till träningslägret välkomnas man ordentligt.

IMG_6925[1]
Detta är hjärnorna bakom dagens inlägg. Tack för oss!
————————————

19 mars 2015

Hej allihopa, idag är det det tränarnas favoriter som skriver, dvs. Stina Axén, Linnéa Wallgren, Maja Wellner och Ebba Handfast. Under gårdagen genomfördes våra två första träningspass med fokus på passning- och anfallsspel. För att lyckas med vårt anfallsspel är det viktigt att våga spela på halvt felvänd spelare, eller hur var det nu igen Ebba Blomqvist?

Kvällen bjöd på god mat, allsång och dans, men det förekom också ett utbrott när Stisse insåg att hans snusstock helt plötsligt var spårlöst försvunnen. Efter några funna dosor avtog paniken, trodde vi i alla fall… Men så var inte fallet. På dagens träning agerade Stisse målvakt, vilket ledde till en hel del insläppta mål. För en redan irriterad Stisse så var detta droppen och han drog iväg bollen i riktning mot planens kvinnliga vaktmästare som lika gärna kunde gjort sin sista dag på jobbet.

Med Amanda Reinhardt som förebild i laget under två år, så har våran smidighet inte direkt utvecklats. Detta syntes tydligt under dagens eftermiddagspass då det fanns inslag av akrobatiska övningar. Låt bilderna tala:

8Bywk86DEbG2A4ZpxzChFx-5nH8zuLu8dMqFr-FpVUo25wsp0pDwm-ed_UcUSGHZUQy3vlhLIR9Nw2PRLI0W-lt9HihNdSe4uH6h_otwCeafaRkPFkFtSearJtjVgvl3teGjn6yd6DOH4ay8qi2ZDwOypy35CBXjfa2csaQXDLHbTlYtbXd-m2oZ58FgqFbOE-sg2R4KZ_PYslWGxl0zstJ GpKn8MUlY8f5PgJ1VjGvUKdfxUU1qrEezQsOHlIX45ep7Tz1gdSImbtMXMGCDyXnpbrji11XyW7bIp8LuJ_K2u2Fl_1qq_yZ-VvWCsYKXpQRBhjo7eS1a4N_sWvuZhHv2_yExfV3cCTcVm3rLlCU2ZL-ZXnI99nQGtyGQdubJc5_j68o858UkxBq6XNr3fk3WPkvUAZvGJGIMHBd-b6E5R0 NhXccGtXZ14L-ndr4r1_Mk-jvQ5Rnxg6m01qx3H7G6KALax3pXs9MssgyQzHrK-G55n7knb7DmyIS09V3EZAXRlXyn7RMl5i-G_MBldSF7BU6nFb85LeMAjbxT6xhPMCbuLfr8zVFTKZW8A2Y_ZCpuKw2WUCuMjOL63hMvXMI0Npa2RQEFRwZePE3tQ8RWsQrHXBC0hc9KOZv5SaRN-ooHj

Vid tävlingsinslaget med fotbollstennis på slutet av träningen bjöd Karin Goffe på detta goa citat efter att hennes lag har vunnit: Jag kände på mig att vi skulle vinna när vi vann.

Här kommer en trailer från de första dagarna i Malaga : Upphovsman Erik Lundstedt


——————————–
18 mars 2015

IMG_6895

Hej gott folk!

LFK dam här. Vi som skriver detta inlägg är vi som bor i rum 1 (det bästa) i Malaga. Det är Karin Goffe, Alice Andersson, Linnea Persson och Elin Olofsson. Just nu är klockan 20:00 och vi sitter på balkongen med tända ljus och äter jordgubbar doppade i nutella , inte fel!

IMG_6891

Vår dag började med att vi samlades redan 00:30 på Lockörn imorse och sedan dess har vi vart på resande fot ända fram till klockan 14:00 då vi kom fram till Malaga. Detta har inneburit väldigt lite sömn och en hel del trötta frisyrer, sovställningar och hysteriska skrattanfall. Men väl här byttes regnet mot solsken och vi har till och med hunnit med ett lättare jogging/lek- pass på stranden. Och då det rätta laget vann ”host” så kan vi nu gå och lägga oss trötta och lyckliga!

Nu får det räcka med info för idag och med det sagt tar vi även med oss fjolårets motto inför denna resan: DET SOM STANNAR I MALAGA HÄNDER I MALAGA

IMG_6893

3 tankar på “”Det som stannar i Malaga – händer i Malaga”

  1. Mycket trevligt att läsa om bravaderna i södra Spanien, men … betyder inte ”reseDAGBOK” att man publicerar varje dag ? Som läsare blir man ju lite lurad på konfekten … 🙂 Ånga på tjejer och lycka till i serien !!!

Lämna en kommentar