ANNONS:
ANNONS:

Division ett nästa steg för Albrim

Inget Gauthiod och division två.
Istället blir det ettan med Skövde AIK.
– Kul att få spela i Skaraborgs bästa lag och testa division ett, säger Albrim.

Efter de numer välkända turerna i Lidköpings FK lämnade Albrim Demaliljaj LFK för spel med IK Gauthiod förra hösten. Totalt belev det då 14 mål i de båda klubbarna, men årets målskörd har varit något tunnare.
Årets säsong innebar sex fullträffar för Albrim som hade en tyngre period kring sommaren, men som verkligen kom igång igen under slutet av serien.

Därför kom det något överraskande att Gauthiod och Albrim skulle gå skilda vägar efter avslutad säsong. Orsaken att ”Abbe” inte skulle ha möjlighet till den träningsmängd som klubben skulle kräva 2018.
Ny klubb lägre ner i seriesystemet att vänta för den irrationelle mittfältaren var således att vänta, men så blir inte fallet.

För istället väntar nu spel i division ett med Skövde AIK. Något som klubben gick ut med under fredagen.
– Kul att få spela i Skaraborgs bästa lag och testa division ett samt spela den fotbollen jag förespråkar. En rolig upplevelse där man får chansen att spela med bra spelare och utvecklas med bra tränare. Hoppas allt med jobbgrejen klaffar bara, men vi gör ett försök, säger Albrim.

Ja, den naturliga frågan blir förstås om inte Skövde tränar minst lika mycket som Gauthiod?
– Det gör dem, men de kunde vara mer flexibla och anpassa sig bättre.

På Skövde AIK:s hemsida skriver man följande om sitt nyförvärv:
”En tekniskt duktig mittfältare som även kan spela som forward. Turerna de senaste åren har varit många, poängspelaren Albrim är en kille som varit på föreningens radar under en längre tid och nu har man enats om ett avtal.”

Kontraktet parterna skrivit är på ett år.

Lämna en kommentar