ANNONS:
ANNONS:

Ekrem tillbaka i Skaradressen

Det blev ett halvår i Götenetröjan.
Men nu är Ekrem Ibrasimovic tillbaka i Skara.
– Det löste sig på ett bra och smidigt sätt, säger Peter ”Preck” Karlsson från klubbens fotbollssektion till Sklt.

Anfallaren Ekrem Ibrasimovic valde att testa vingarna i Götene denna säsong. Detta efter ett kanonår i Skaratröjan under 2016.
Men speltiden i division tre har blivit sparsam för 22-åringen under våren och utsikterna att få en startplats på Västerby blev knappast ljusare av att Christoffer Apell återvände från Källby.

Därför väljer Ekrem nu att på eget initiativ att gå tillbaka till Skara.
– Ekrem har inte varit helt nöjd med sin situation i Götene och tog en liten kontakt och stämde av hur vi ställde oss. Men vi har sagt att han måste bestämma sig själv vad han vill med fotbollen i Götene. Vi avvaktade tills han hade pratat med Götene och nu i helgen hade han bestämt sig för att lämna, säger Peter ”Preck” Karlsson från klubbens fotbollssektion till Sklt.

Övergången ska skett smidigt och på ett bra sätt menar ”Preck”
– Det löste sig på ett bra och smidigt sätt. Det är aldrig några problem med Götene, vi har bra relationer.

Skara som fick med sig en poäng borta mot Åsarp/Trädet i höstpremiären jagar lagen i toppen av tabellen, men kommer under hösten att få en tunnare trupp.
Victor Ekblad ska nämligen börja studera i Lund och Johannes Åkervall i Jönköping. I det senare fallet hoppas dock Skara att de ska kunna få hem Johannes till matcherna. Något som också gäller ytterligare en mittback, Martin Svensson som bor i Göteborg.

Lämna en kommentar