ANNONS:
ANNONS:

Emma Öberg återvänder till LFK-dam

Anfallstalangen Emma Öberg återvänder till LFK-dam.
Pendlingen till Falköping tog för mycket tid och både skola och fotboll blev lidande.
– Har varit en nyttig erfarenhet för mig det här, men jag är glad att vara tillbaka, säger Emma till Lokalfotboll.se

LFK:s anfallstalang Emma Öberg har vi tidigare hyllat på Lokalfotboll.se och därför kändes det extra tråkigt för både oss och Lidköpingspubliken när Emma valde att gå över till seriekonkurrenten Falköpings KIK.
Men mer än drygt en månad i FKIK blev det inte för 18-åringen som nu väljer att gå tillbaka till LFK.
– Ja, det stämmer. Pendlandet tog för mycket tid och skolan blev lidande. Dessutom tappade jag fokus på träningarna, berättar Emma för Lokalfotboll.se

Ja, restiden blev alltså för jobbig och visst kan man förstå detta. En till en och en halv timme i buss till träning var inte en ovanlighet för Emma när det var träning i Falköping.
– Men det har har varit en nyttig erfarenhet för mig det här. Finns inga hard feelings mellan mig och Falköping och jag är tacksam för tiden där, säger Emma som tränade under gårdagen med LFK innan beslutet togs om att återvända till Lidköping.

För tränare Kjell Larsson kom förstås beskedet om Emmas återkomst som en mycket glad nyhet då han som sent som igår återvände från ett skidäventyr i italienska Marcialonga.
– Kom hem och fick det glada beskedet om att Emma var tillbaka. Det betyder jättemycket för oss. Hon ger alltid allt på träning och driver upp farten. Dessutom har hon en spelstil som är en attraktion för publiken, säger Kjell och fortsätter:

– Vi spelar alltid för att ta tre poäng och då behövs spelare som Emma Öberg som kan göra mål och vinna matcherna åt oss. Det här kommer bli riktigt bra, avslutar LFK-tränaren.

 

Lämna en kommentar