ANNONS:
ANNONS:

ENV testade nya spelare mot Kinne Vedum

Nyblivna division 4-laget ENV letar nyförvärv.
I helgen testades de i matchen mot Kinne Vedum.
Bland annat fanns Gauthiods Viktor Forsblad med på topp.

Viktor Forsblad

I relativt överlägsen stil tog sig Edsvära / Norra Vånga sig tillbaka upp till division fyra. Nu jobbar laget för att förstärka sin trupp och under helgens Testmatch mot Kinne Vedum testades en rad olika nyförvärv med meriter från allt mellan spel i division ett till division sex.
Mest meriterad av killarna på planen var Viktor Forsblad. Viktor som spelat i Gauthiod de senaste säsongerna tog ett break från fotbollen i somras, men hade nu knutit på sig skorna igen.
Under den första halvleken spelade 25-åringen på topp, men tvingades gå av just innan halvlek på grund av en mindre sträckning.

In på topp kom då istället Salebys Jhimmy Svantesson som startat matchen på högeryttern. Jhimmy som varit Saleby trogen genom karriären har öst in mål för klubben de två senaste åren. Från denna match gick han dock mållös. Ett potentiellt nyförvärv som inte gick mållös från planen var kvicke yttermittfältaren Albin Wemmert. Albin som spelat de senaste säsongerna i Götene var nu tillbaka i ENV-tröjan och satte 1-0-målet.

Fjärde och sista testspelaren i matchen var Arentorp/Helås Victor Lindelöf. 24-åringen har från sin innermittfältsposition varit lagets bästa målskytt (11 mål) .

Lämna en kommentar