ANNONS:
ANNONS:

Fina spelmöjligheter under Valborgshelgen

Lite skralt på kontot?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Senast:
Att Gauthiod är klassen bättre än Rynninge visade man i lördags. En sen reducering av gästerna skapade dock lite nerv, men segern var helt rättvis.
Just rättvis seger kanske man inte kan kalla ENV:s borta mot Göta, men ett tidigt mål och ett tappert krigande gjorde att vårt ”bjudodds” på Göta gick i stöpen.
Detta innebär att ”Tusenlappen” under första veckan minskade och värdet är nu 929 kronor.

———————-

Historik:
IK Gauthiod – Rynninge 1:a (3-2) Odds: 1,29
Göta – ENV 1:a (0-1) Odds: 1,70
———————-

Dagens spel: 

Tor 30/4, 19:00: Vårgårda – Skara
Serie: Division 3 mellersta Götaland
Tips: 1
Odds: 2,00
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 200 kr

Skara gjorde det riktigt bra senast när man besegrade Hestrafors på hemmaplan med 3-0 efter ett hat trick av Mattias ”Mattigol” Karlsson. Nu ska man dock möta tuffare motstånd när man på Valborgsmässoafton ska till Vårgårda. Ett Vårgårda som senast besegrade seriefavoriten Lerum med 2-1 på hemmaplan.
En stark insats som visar att det finns mycket klass i årets Vårgårda. Minns också att Skara just förlorade seriepremiären mot Lerum med 3-0. Med detta som bakgrund så torde Vårgårda vara snäppet vassare än Skara detta år och 2 gånger pengarna på hemmalaget är taget!

———————————–
Fre 1/5, 15:00: Göta – Elmer-Fåglum
Serie: Division 4 norra Västergötland
Tips: 1
Odds: 1,65
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 165 kr

Sist torskade vi på just Göta när de inte fick hål på ENV förra helgen. Nu möter de ännu ett lokalt lag på hemmaplan. Elmer-Fåglum står för motståndet och känslan är att de kommer att få sota för Götas förlust senast. Ska Göta vara ett lag för toppen måste man vinna sådana här matcher och vi tror att man lärt sig läxan från senast. Elmer-Fåglum, till skillnad från ENV känns också inte som laget som försvarar sig till segrar. Det kommer att gynna Göta som tar hem segern.

———————————–
Sön 3/5, 17:00: Trollhättans FK – Skultorp
Serie: Division 4 norra Västergötland
Tips: 1
Odds: 2,05
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 205 kr

Nykomlingsmöte i den norra fyran på söndagskvällen. Både TFK och Skultorp vann sina respektive division fem-serier i stor stil, men trots detta har inledningen i fyran varit tuff. TFK har tagit en poäng och Skultorp står på noll.
Det ska dock sägas att båda lagen mött tufft motstånd, men en seger i denna match känns viktig för framtiden. TFK kommer till denna match med alla spelare tillgängliga och på hemmaplan har man faktiskt inte förlorat på två år.
Det bäddar för gott självförtroende och tre poäng till det fina oddset 2,05.
———————————–
Övriga spel att ta en närmare titt på:
Åsarp Trädet – Ulvåker (1:a – 1,30)
Nordvärmland – Grebbestad (1:a – 2,18)
Lidköpings FK – Skövde AIK (2:a – 1,93)

Vill du rygg på oss? Skapa ett konto på Nordicbet. 

2 tankar på “Fina spelmöjligheter under Valborgshelgen

Lämna en kommentar