ANNONS:
ANNONS:

Följ med bakom kulisserna i vår lokala fotbollsvärld

Glädje, sorg, engagemang och föreningsliv.
Nu får du komma ännu närmre våra lokala fotbollsprofiler.
Detta via vårt nystartade Instagramkonto @Lokalfotboll.se

Lokalfotbollen som vi bevakar här på sajten innehåller en mängd sköna karraktärer. Alla bidrar de på något sätt till varför vi älskar den lokala fotbollen. Vissa är spelare. Andra ledare, domare, åskådare eller eldsjälar.
Vissa av dessa får mycket uppmärksamhet här på sajten, medan andra jobbar mer i det tysta. Oavsett vilket så är vi på Lokalfotboll.se nyfikna på alla de personer som verkar i vår lokala fotboll – och vi har en känsla av att även du som besökare känner nyfikenhet kring vilka figurer som egentligen finns i vår lokala fotbollsvärld.

IMG_5392

Med detta som bakgrund har vi startat upp Instagramkontot @Lokalfotboll.se. Via detta konto kommer du varje vecka få följa med någon person från den lokala fotbollen under hans/hennes vecka. Dels vad denne gör privat, men även förstås personens engagemang kring vårt gemensamma intresse fotbollen.

Om det blir något intressant? Ja, det är förstås helt upp till den som ansvarar för kontot under ”sin” vecka. Personen i fråga väljer nämligen helt själv vad hen vill dela med sig av. Men vår stora förhoppning är givetvis att kontot blir en slags ”bakom kulisserna” och att vi får en ökad insyn i vår lokala fotboll.

Det är vi på Lokalfotboll.se som väljer ut vem som får ”rodda” kontot och vi försöker se till att det är personer som just under sin vecka har en intressant agenda att följa. Men om du har tips på personer som skulle vara intressanta att följa så tveka inte att tipsa oss om detta. Eller det kanske rent av är så att just du är sugen på att styra Instagramkontot. Hör av dig!

Hur som helst. Nu drar vi igång detta experiment och förste person som vi kommer att få hänga med är Kinne Vedums lagkapten Mikael Lugn. 27-åringen har varit ”Kinne Vrôlôm” trogen hela sin spelarkarriär och har i veckan som kommer chansen till serieseger i Lidköpingssexan. Dessutom gifter sig lagkompisen Patrik Dahlin på lördag. Kan således bli en riktigt festlig vecka för Mikael och hans lagkompisar.

Du följer Mikael Lugns vecka om du klickar HÄR, men du kan också se bilderna från veckan här på sajten till vänster.

——————————–
Vad tycker du om idén med att få följa en lokal fotbollsprofil på Instagram och här på sajten? Kommentera gärna!

2 tankar på “Följ med bakom kulisserna i vår lokala fotbollsvärld

  1. Den som har kontot borde få skicka vidare det egentligen. Samt alltid ställa med en fråga!! Som fredags stafetten fast i annan drabbning!

    Tack för en bra blogg! 🙂

Lämna en kommentar