ANNONS:
ANNONS:

Främmestad värvar för division tre

Främmestad har startat Frimånaden urstarkt.
Detta med två nya spelare från IK Gauthiod.
Sebastian Johansson och Simon Karlsson spelar nästa år på Bergevi.

Det råder inga tvivel om att Främmestad 2019 önskar spela i division tre. Lagets framfart denna säsong har skapat en positiv spiral kring Bergevi och även om det inte nådde ända fram till trean denna gång, så är chanserna goda för detta 2018.

I alla fall om man ska se till starten på Frimånaden där Främmestad verkligen lockat till sig intressanta spelare. Sebastian Johansson och Simon Karlsson från IK Gauthiod är de två första namnen i satsningen.
Duon har främst fått starta matcherna i division två på bänken, men Sebastian Johanssons har fått aggera ”hjälpgumma” och spelat såväl ytterback som innermittfältare de senaste åren.

Simon Karlsson och tränare Magnus Zackrisson.

Att Sebastian och Simon, där den sistnämnde redan har många anknytningar till Främmestad kommer till division fyra-klubben gör förstås att Främmestad är ett av lagen som får bära favoritskapet i den norra fyran 2018.
När laget spelade testmatch mot Råda (vann med 3-0) förra veckan fanns dessutom Rickard Henriksson (Nossebro) och Erik Hjalmarsson (IK Gauthiod) med i laget.

Mycket talar alltså för att fler nyförvärv är på ingång…

Lämna en kommentar