ANNONS:
ANNONS:

Fredrik ”Figge” Larsson kan bli ny tränare i Kållandsö

Kållandsö letar en ersättare till Patrik ”Plätta” Gustavsson.
Och ny tränare kan bli Fredrik ”Figge” Larsson.
– Jag har fått en förfrågan, beräftar 29-åringen för Lokalfotboll.se

10
Efter att Patrik Gustavsson lämnat Kållandsö för LFK Akademi har ”Ö-gänget” letat efter ett nytt tränarnamn som kan leda laget säsongen 2014.
Än så länge är man inte i hamn, men frågan ligger nu hos lagtes yttermittfältare Fredrik ”Figge” Larsson.
– Det stämmer. Jag har fått en förfrågan att ta ställning till, säger ”Figge” som dock hade hoppats på en roll som assiterande tränare.

– Sa efter säsongen att jag kunde tänka mig att hjälpa till lite mer till nästa år, men hade kanske inte tänkt något huvudansvar. Men det verkar inte vara lätt att få tag i tränare så nu handlar det om lite mer än jag tänkt från början, säger 29-åringen som just nu funderar över erbjudandet.

Det ryktas om att du fått frågan att köra tillsammans med Marcus Sandgren. Sanning?
– Vill gärna ha med mig någon mer, men det blir nog inte Sandgren. Han har just opererat ryggen och fokuserar mest på att komma tillbaka och kunna lira, säger ”Figge” som också frågat Rådas Rikard Stureson kring ett delat ledarskap. Något som denne tackat Nej till då han är klar för en fortsättning i Råda.

På spelarfroten i Kållandsö florerar det också ett gäng med rykten. Exempelvis verkar det som att rutinerade duon Stefan ”Kalven” Johansson och Fredrik ”Figge” Andersson nu lägger skorna på hyllan.
Det ser inte heller ut som att det blir en fortsättning för varken Jimmie Olausson eller Martin Jonsson. Den sistnämde kommer istället att lägga allt fokus som målvaktstränare i Lidköpings FK.

Lämna en kommentar