ANNONS:
ANNONS:

Gauthiod gick på knock mot Götene – vann med 9-2

9-2 (6-0) mellan två blivande seriekollegor i division två.
Lokalfotboll.se blev tvunget att ringa de båda lagkaptenerna i Gauthiod och Götene för att höra vad som egentligen hände?

Under lördagseftermiddagen spelade seriekollegorna Gauthiod och Götene träningsmatch på konstgräset i Nossebro.
Matchen slutade hela 9-2 till Gauthiod och för oss som inte var på plats ställde vi oss frågan hur det kunde bli så stora siffror?
Lokalfotboll.se tog därför och slog de båda lagkaptenerna Erik Landqvist (Gauthiod) och Patrik Norismaa (Götene) för att kolla läget dagen efter.

9-2 (6-0) till Gauthiod. Var det rättvisa siffror som du ser det?
Erik Landqvist: Vet inte vad man ska säga, men jag tycker nästan det. I första halvlek hade vi faktiskt kunnat gjort fler mål. Vi spelade riktigt bra och det är kul att det känns så bra såpass tidigt. I andra halvlek skärpte Götene till sig.

Patrik Noorisma: Ja, det får man säga. De gör en jättebra första halvlek och vi är inte alls där. Tur att det bara är första träningsmatchen.

Hur stora växlar ska vi dra av slutresultatet i en träningsmatch?
EL: Det är svårt att säga när det är första matchen. Men det är klart jättepositivt med det spelet vi presterade igår. Kul att det som vi tränar på bär frukt direkt.

PN: Inte för mycket tycker jag. Vi provade lite nytt och då får man ta att det inte ser 100-procentigt ut. Jag tror att vi kommer få se ett bättre Götene IF längre fram.

Hur tyckte du motståndarna såg ut?
EL: Svårt att säga i en träningsmatch, men de kommer med all säkerhet att snäppa upp det i serien när vi möts. Igår verkade de inte laddade och var inte ens trea på bollarna. De var inte alls förberedda på uppgiften kändes det som.

PN: De såg väldigt bra ut och verkar ha någonting riktigt bra på gång. De lär vara ett topplag i tvåan i år. De spelade en fantastiskt fin fotboll och det är ju sköj för dem.

Hur är formen annars för ditt lag tycker du?
EL: Tycker den är väldigt bra. Kul att matcherna drar igång nu och då får vi testa de grejer som vi tränat på.

PN: Tycker ändå den är rätt bra. Vi behöver matchträning och komma in i rätt tempo. Men det är klart att det finns en del att jobba med. Det såg vi inte minst igår. Tur att det är långt kvar tills serien börjar.

Vem skulle du vilja ge högst betyg i ditt lag i matchen?
EL: Det är svårt att plocka ut någon speciell spelare. Alla som bidrog i offensiven var riktigt bra. Anders Mogren, Alfred Wemmert och Viktor Forsblad såg vassa ut. Hur som helst var det  grymt kul att spela.

PN: Det skulle nog vara Viktor Berndtsson. Annars var Mikael Mörk bra i andra halvlek och Johan Höjer som var högerback i andra gjorde det riktigt bra.

 

 

3 tankar på “Gauthiod gick på knock mot Götene – vann med 9-2

    • Mål, Gauthiod: Viktor Forsblad 3, Robert Davidsson 2, Alfred Wemmert 2, Anders Mogren, Klas Bohman.
      Götene: Christoffer Apell, självmål.

Lämna en kommentar