ANNONS:
ANNONS:

Gauthiods skyttedrottning kan missa hela säsongen

15 mål i division ett under fjolåret.
Men årets säsong kan bli mållös för Gauthiods Ida Mörk.
Anfallaren tvingas nämligen till operation pga problem med höfterna.

För ett par dagar sedan kunde ni läsa om att Gauthiods mittback Rasmus Johansson tvingas till operation pga krånglande höfter. Och just höfterna verkar vara ett återkommande problem för Gauthiodspelare. Nästa spelare att operera sig är nämligen damlagets anfallsess Ida Mörk. Det skriver NLT.se under tisdagen.

Gauthiod dam

– Jag var på IFK-kliniken i Göteborg förra veckan och där konstaterade de att både höger och vänster höft är kaputt. Just nu väntar jag på en operationstid. Jag har märkt av det i snart två år, men det var i somras som det eskalerade ordentligt. Jag tränade knappt någon fotboll på hela hösten, säger Ida Mörk till NLT.

Operationstiden är ännu inte implanerad och under tiden gör Mörk sitt bästa för att kunna spela futsal med Gauthiod. Efter operation är rehabtiden sedan fyra till sex månader och om det blir något spel utomhus under säsongen 2016 återstår alltså att se.
Tråkigt förstås för Gauthiodanfallaren om förra året gjorde sin bästa säsong på länge. 15 mål blev det i division ett, vilket också lett till att klubbar högre upp i seriesystemet jagat henne. Bland annat skulle hon provtränat med Elitettanlaget Hovås Billdal (som tränas av Kim Björkegren), men detta får nu ställas in pga av den stundande operationen.

Lämna en kommentar