ANNONS:
ANNONS:

”Götene fortsätter att plocka nödvändiga poäng”

Lite skralt på kontot så här efter sommar och semester?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

tusen

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se i höst att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

————————————–

Senast:

”Tusenlappen” växer sig allt större. Senast satt två fina spel när LFK och Nordvärmland höll sig under 2,5 mål (1-1) och Götene besegrade Skara på bortaplan med 2-1. Att sedan inte ”Rövar-trippeln” satt kan man inte gräma sig över. Rätt ute på att ENV skulle skrälla borta mot Åsarp-Trädet, men sedan var det roliga slut.
Roligare då att se Tusenlappens värde som nu är uppe i 1507 kronor. En ökning på 50,7 %.

Historik:
ENV – Halvorstorp (1:a – 1,50)
LFK – Tibro (1:a – 1,94)
LFK – Tibro (under 3,5 mål – 2,20)
Götene – Fristad (1:a – 1,73)
LFK – Nordvärmland (under 2,5 mål – 2,30)
Skara – Götene (x2 – 1,57)
Trippel: X (Skara – Götene), 2 (LFK – Nordvärmland), x2 (Åsarp-Trödet – ENV) (23,30)

————————————–

Dagens spel: 

Lör 13/9, 14:00 – Götene – IFK Falköping
Tips: 1x
Odds: 1,68
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 168 kr

Magert spelutbud denna helg, men vi förlitar oss återigen på att Götenes herrar ska göra jobbet. Laget har efter två raka segrar tagit sig över nedflyttningsstrecket, men fler poäng krävs för att säkra kontraktet. Idag möter man betydligt tuffare motstånd i form av IFK Falköping. Senast lagen möttes var Götene nära att ”lugga” hemmalaget på poäng, men ett ras på slutet gav storförlust.
Till dagens match är Robin Johansson tillbaka efter avstängning. Saknas i laget gör återigen Filip Andersson (jobb) och sedan matchen mot Skara också duon Edvin Berndtsson och Johan Höjer som är avstängda.

Självförtroendet i Götene är hur som helst på väg uppåt och i denna match slår man lite ur underläge. Det passar Götene just nu och laget kommer att kämpa i 90 minuter. Lägg där till att man faktiskt bara förlorat en enda hemmamatch denna säsong. Idag är man också ganska nöjda med en poäng. Det löser man – minst!

Skara - Götene

————————————–

Lör 13/9, 15:00 – Elmer Fåglum – Åsarp-Trädet
Tips: X
Odds: 4,40
Spelbolag: NordicBet
Insats: 30 kr
Möjlig utdelning: 132 kr

ENV skrällde förra veckan när man besegrade Åsarp-Trädet på bortaplan med 4-1. Då hade vi en känsla för denna skräll och något säger oss att även Elmer-Fåglum kan överraska denna lördag. Laget kommer förvisso att bli ett mittenlag denna säsong, men det finns gott om vinnarskallar ute på ”schlätta” och man lär vilja knäcka topplaget Åsarp-Trädet.
Gästerna lär dock vara revanschsuget efter ”torsken” senast, men ett bra försvarsspel kommer att ta hemmalaget till ett bra resultat idag. Ettan kan spelas till fina 2,50, men vi försöker jobba in krysset till 4,40!

————————————–

Lämna en kommentar