ANNONS:
ANNONS:

Götene krigar till sig en poäng i Vårgårda

Lite skralt på kontot efter semestern?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Senast:
Vi startade höstsäsongen med att sätta tipset i matchen LFK dam – Kungsbacka. 2-2 slutade matchen och det var LFK som var tillbakapressade på slutet och fick vara mest nöjda med en poäng. Tur för oss med andra ord. Gött ändå att få inleda med ett korrekt tips.

Hur som helst. Nu kör vi igång igen. Detta med en Tusenlapp vars värde nu är 803 kronor…

———————-

Historik:
IK Gauthiod – Rynninge 1:a (3-2) Odds: 1,29
Göta – ENV 1:a (0-1) Odds: 1,70
Vårgårda – Skara 1:a (4-2) Odds: 2,00
Göta – Elmer-Fåglum 1:a (5-0) 1,65
Trollhättans FK – Skultorp 1:a (0-5) 2,05
LFK – Stenungsund Under 2,5 mål (4-2) 2,34
Skara – IFK Tidaholm 1x (0-5) 1,65
Ulvåker – TFK 1 (2-2) 2,29
Skövde AIK – Rynninge 1 (1-1) 1,33
IFK Falköping – Skara FC 1 (1-0) 1,37
LFK dam – Kungsbacka 1x (2-2) 1,72

———————-

Dagens spel: 

Fre 31/7, 19:00: Vårgårda IK – Götene IF
Serie: Division 3 mellersta
Tips: x2
Odds: 2,40
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 240 kr

Kanske är det hybris från senaste tipset som gör att vi ger oss på att spela på kvällens match mellan Vårgårda och Götene? Hur som helst. 2,40 på att Götene ska fixa minst ett kryss på Tångs Hed är för bra för att avstå ifrån.

Hemmalaget Vårgårda är visserligen tabelltvåa på 26 poäng och har imponerat under våren. Dessutom har man förstärkt från Norrby under uppehållet. Borde tala för att man är ännu bättre i höst. Till denna match saknar man dock Daniel Olafsson (tidigare Gauthiod) som är avstängd. Daniel har varit riktigt viktigt under hösten och avsaknaden av honom i centrallinjen lär vara kännbar.

Götene då? Jo, laget besegrade division två-laget IFK Skövde med 4-1 i Svenska Cupen i veckan. Då IFK inte är något vidare just nu ska man kanske inte dra för stora växlar av detta, men Götene är på gång. Den känslan finns! Dessutom älskar man att slå ur underläge och jaga vilket man får säga att man gör denna gång. Vid förlust känns nämligen en topplacering utom räckhåll. Ja, egentligen är tre poäng det enda som räknas om hösten ska bli fortsatt intressant.
Johan Karlsson (knäskadad) är den som saknas i GIF. Givetvis ett tungt avbräck, men Johan var inte med i veckan mot IFK Skövde och då klev Christoffer Apell fram och stänkte in tre mål.

Nej, minst en poäng löser Götene i denna match. Det både tror och hoppas vi på!

———————————–

Vill du rygg på oss eller har du andra ideér? Skapa ett konto på Nordicbet!

 

Vill du rygg på oss? Skapa ett konto på Nordicbet. 

 

Lämna en kommentar