ANNONS:
ANNONS:

Götene sparkar ”Lill-Plätta” – Rolf Johansson tillbaka

Seriefavoriten på nedre kvalplats.
Då väljer Götene att sparka Andreas ”Lill-Plätta” Gustavsson.
Ersätter gör förre tränaren Rolf Johansson.

Inför årets säsong var Götene ett av lagen som skulle slåss om seriesegern i den mellersta trean. Men årets första halva har varit tuff och laget ligger just nu på den nedre kvalplatsen. Bland annat efter att fortfrande inte vunnit på hemmaplan.
Givetvis en missräkning för de blåvitrandiga som nu väljer att aggera. Detta genom att gå skilda vägar med tränare Andreas ”Lill-Plätta” Gustavsson som kom till klubben inför årets säsong. (läs här)

– Jag tar inte på mig misslyckandet till hundra procent. Det är många delar som har gjort att vi inte har lyckats, men det är jag som står som ytterst ansvarig. Lyckas vi inte så är det mitt huvud som ryker, så är det. Jag är van att jobba med lite och få ut mycket, inte att jobba med mycket och få ut lite. Vi har ett stort kassaskåp, men har inte hittat nycklarna, säger Andreas till NLT
Samma tidning meddelar också att det blir förre tränaren Rolf Johansson som tar tillbaka rodret i Götene.

– Jag hade inte tänkt träna något lag den här säsongen, men tackade ja för att det var just Götene. Jag har trivts jättebra tidigare, trivts med spelarna, ledarna, supportrarna och eldsjälarna, säger Rolf som hoppas kunna få spelarna att hitta tillbaka till tron på sig själva och sitt spel.

Under kvällens match borta mot IFK Skövde kommer dock Andreas ”Ankan” Johansson och Fredrik Seth att leda laget och just denna duo kommer att finnas med även i Rolf Johanssons stab när den rutinerade tränaren tar över rodret på allvar i slutet av veckan.

Lämna en kommentar