ANNONS:
ANNONS:

Gustav Nordmark återvänder till Lidköping och LFK?

Fyra startspelare måste troligtvis ersättas.
Då hoppas Lidköpings FK på en hemvändare i form av Gustav Nordmark.
– Satsa eller inte satsa? Det är lite det som är frågan, skriver Nordmark själv till Lokalfotboll.se

– Vi har fyra startspelare som vi måste ersätta. Vi hoppas på mellan en och två nya i varje lagdel. Uppflyttningen till division 2 var bara ett delmål. Vi har som mål att spela i ettan om ett eller två år.
Orden kommer från Per Benstig i LFK:s fotbollssektion till NLT gustav

Det som det handlar om är förstås klubbens ambitioner resultatmässigt, men även tankarna kring att ersätta de spelare som av en eller annan anledning inte kommer att tillhöra lagets seniortrupp kommande säsong.
Med detta som bakgrund jobbar nu klubben alltså på att hitta ersättare och ett av de översta namnen på den listan är Lidköpingssonen Gustav Nordmark som kommer att flytta tillbaka till ”mammas gata” inom kort.
Gustav lämnade Heimer för spel i Norrby och division ett, men har de senaste åren representerat Dalstorp och varit en av de bidragande orsakerna till att klubben klättrat igenom divisionerna och nu spelar i division två.
Om det blir fortsatt spel i tvåan med LFK nästa säsong är dock fortfarande oklart. Allt handlar om Gustav orkar att lägga ner den tid på fotbollen som krävs i division två.
– Är ganska mycket tid man lägger ner så det gäller att ha 100% fokus. Annars kan det kvitta, skriver Gustav till Lokalfotboll.se via Twitter.

I övrigt har det ryktats om att LFK varit ute efter bröderna Jesper och Rasmus Holmqvist från Skara. Detta vill dock klubben varken bekräfta eller dementera, men vad man dock bekräftar är intresset för Lidköping United-duon Egzon Restelica och Gabrijel Matanovic. Den sistnämde utlånad från LFK och med ett kontrakt som sträcker sig även över nästa år.
– ”Gabbe” har kontrakt och han skulle kunna ersätta Luis (Mojica), säger Per Bernstig till NLT.
Gabrijel själv har dock fokus på annat håll för tillfället.
– Just nu har jag fokus på United och de kommande två kvalmatcherna. Därefter får jag sätta mig ner med LFK och diskutera.

Vill du tillbaka till LFK?
– I slutändan är det tränaren (Gytis) som har sista ordet. Jag vill vara önskad i ett lag för att vilja spela där. Det har varit lite komplikationer mellan mig och Gytis. Inget allvarligt, men det var också en av anledningarna till att jag ville bli utlånad till United. Nu vill klubben ha tillbaka mig, medan tränarstaben är tveksam och jag vill inte bara gå in nu och ta plats. Vill känna mig välkommen av samtliga. Vi får se helt enkelt vad som händer, skriver ”Gabbe” till Lokalfotboll.se

Lämna en kommentar