ANNONS:
ANNONS:

Hallstahammar blev lokal mardröm

Förlust både för United och Vara.
Och båda gångerna med Hallstahammar som motståndare.
Här en sammanfattning av den lokala futsalhelgen.

Förra helgen var mycket positiv för våra lokala division ett lag med imponerande segrar för såväl Lidköping United som Vara. Denna helg började också bra när Vara genom ett sent mål av rutinerade räven Uno Gunterberg fixade tre poäng borta mot Afghanska.

Men sedan tog den lokala glädjen slut och platsen för detta var Hallstahammar. Först var Lidköping United på besök och trots en 2-0-ledning gick gästerna ikapp och förbi. United brände massor med chanser, men hemmalaget satte sina och även om resultatet inte kanske var rättvist så tappade United hur som helst tre viktiga poäng.

Om Vara lärde sig av Uniteds förlust? Nej, i alla fall inte i matchinledningen mot samma Hallstahammar i en match som spelades under söndagen. Vara stod och sov och hemmalaget gick ifrån till klara 5-0 innan Vara vaknade. De gulsvarta kröp också närmare, men orkade inte hela vägen och förlorade till sist med 10-5.
Helgens resultat sätter både Vara och United i en tuff sist. Lagen möts också i Idrottens Hus under fredagkvällen och laget som förlorar den matchen har också troligtvis förlorat chansen till seriesegern och SFL-kval.

Afghanska – Vara 2-3
Mål Vara: Alexander Larsson, Jacob Nilsson, Uno Gunterberg

Hallstahammar – Lidköping United 5-4
Mål United: Aman Daniel, Rasmus Arvidsson, Noah Tesfaye Berhane, Egzon Restelica

Hallstahammar – Vara 10-5
Mål Vara: Uno Gunterberg 3, Jacob Nilsson, Jesper Bäck, Alexander Larsson, Oskar Johansson


Deportivo Götene hade chansen att haka på strax bakom toppen i division två, men en mindre bra andra halva hemma mot Skoftebyn U innebar noll poäng och laget står kvar på 6 poäng efter fyra matcher.
Det är två bättre än Varnhem som dock knep en poäng hemma mot Paratodos U. Jesse Svensson Jackson poängräddare med fem minuter kvar att spela.

 

Deportivo Götene – Skoftebyn U 1-4
Mål Deportivo: Edgar Espinoza

Varnhem – Paratodos U 5-5
Mål Skara: Ahmed Othman 2, Javid Shafaie, David Larsson, Jesse Svensson Jackson


I damernas division två var Arentorp/Helås obsegrade innan helgens matcher. Men två tuffa matcher mot seriens två topplag blev övermäktigt och laget får istället se tillbaka på en helg som resultatmässigt gick i moll.
Närmast poäng i hemmamatchen mot Wargön där det var ledning i halvtid. Men gästerna var bättre i den andra halvleken och tog alla tre poängen.

Falköpings FC – Arentorp/Helås 9-1
Mål A/H: Emma Johansson

Arentorp/Helås – Wargön 2-5
Mål A/H: Emma Johansson, Emma Lidberg

Lämna en kommentar