ANNONS:
ANNONS:

Här är Rådas nya ledarstab inför 2016

Semir ”Semlan” Hasanbegovic.
Där har ni Rådas huvudtränare säsongen 2016.
Det stod klart sedan klubben presenterat sin ledarstab under torsdagskvällen.

Rådas herrar har haft en av de längsta säsongerna i den lokala fotbollen – och än är den inte slut.
På söndag väntar nämligen gruppfinal mot Trollhättans FK i kvalet mot division fyra. Seger där och säsongen kan fortsätta ännu en vecka…

Oavsett vilket så gör årets tränarkvarett David Milos, Anders Åkervall, Johan Östlind och Jerker Johansson sina sista uppgifter i ledarstaben för denna gång.
– Det stämmer. Killarna känner att de inte har tid nästa säsong och väljer därför att stiga åt sidan. Men vi är jättenöjda med deras arbete i klubben, säger Anders Andersson från klubbens Fotbollssektion.

Axel Bohrén, Edin Fazlic och Semir Hasanbegovic
Axel Bohrén, Edin Fazlic och Semir Hasanbegovic

Sedan det blev klart att det inte blir någon fortsättning med årets ledarstab har Råda har klubben jobbat hårt för att sy ihop en ny tränarkonstellation och under torsdagskvällen presenterades de delar som är klara.
Ny huvudtränare för Råda blir Semir ”Semlan” Hasanbegovic. 29-åringen har tidigare varit assisterande tränare i Lidköpings FK och har under året varit ansvarig för Rådas juniorlag.
– Vi vill ge en ung tränare som ”Semlan” chansen. Han har ett mycket bra taktiskt sinne, har efter tiden i J-laget koll på våra yngre spelare och är värd den här chansen. Det är känns riktigt bra och ”Semlan” kommer att göra ett bra jobb, säger Anders Andersson som fick presentera ytterligare ett helt nytt namn för Rådas spelare.

Axel Bohrén, Lidköping FK:s ytterback kommer nämligen att assistera ”Semlan” under 2016. 23-åringen kommer också att fungera som spelare hos de grönvita.
– Ser verkligen fram emot detta. Kände det var läge att ”trappa ner” lite efter fem år i Heimer och LFK. Samtidigt har jag alltid varit sugen på tränarrollen och detta blir en perfekt start på den biten, säger Axel som lär bli en förstärkning i Rådas backlinje.

Sista klara namn i årets stab blir Edin Fazlic. Edin har redan i år varit målvaktstränare i klubben, men kommer nästa år att ta ett större ansvar. Trion ovan kommer eventuellt att kompletteras med ytterligare namn under hösten.
– Det känns spännande. Råda har en bra lag och stans kanske bästa anläggning. Mixen av unga egna produkter, ett starkt gäng i 25-årsåldern och ett par äldre spelare med mer rutin är en blandning som känns jättebra, avslutar Rådas nye tränare Semir Hasanbegovic.
—————————————–
Har du några fler tips kring Rådas herrar eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

Lämna en kommentar