ANNONS:
ANNONS:

Har LFK hittat ännu ett okänt anfallsess?

Sandra Lagerbratt blev en succévärvning.
Nu kan LFK ha hittat ännu en blivande anfallsstjärna.
Klar för klubben är nu Torslandas Maria Johansson.

Inför årets säsong var Sandra Lagerbratt ett okänt namn för den lokala fotbollspubliken. Hur det gick sen känner nog alla till…
Nu innan jul har LFK gjort klart med ännu en okänd anfallare utifrån. Denna gång handlar det om Torslandas 22-åring Maria Johansson.
”Marre” som hon kallas mötte LFK under året i division ett och gjorde 12 mål för sitt Torslanda. Sedan september har LFK varit i kontakt med Göteborgstjejen som trots en ung ålder representerat många klubbar. Sandarna heter moderklubben, men det har även blivit spel i såväl Azalea BK, Jitex, Hovås, Mossen och nu senast alltså Torslanda.

Är det en ny Sandra Lagerbratt ni hittat?
– Jag tror inte det, men ett jädra bra komplement till Sandra och övriga lagkamrater. Tjejen har en oerhörd snabbhet, säger tränare Kjell Larsson.

Den 4 januari kommer Maria till Lidköping för att skriva på ett ettårskontrakt och för tillfället letar klubben både jobb och bostad till anfallaren
– Den första tiden kommer hon nog bo hos Carro (Caroline Berling) innan hon hittar eget, berättar Kjell Larsson och avslutar.
– Längtar verkligen till att få börja träna ordentligt och bygga laget.

Lämna en kommentar