ANNONS:
ANNONS:

Harmonin i LFK ska öka Tusenlappens värde

Lite skralt på kontot efter semestern?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Senast:
Formen börjar att komma och spelen sitter. Götene stod för en härlig insats borta mot Vårgårda och vann matchen med 3-2 med mål i slutminuten. Även LFK herr gjorde en storstilad insats borta mot Skövde AIK och vann med 2-1. Två spel som gör att Tusenlappen äntligen är på rätt väg. 1051 är värdet i skrivande stund.

———————-

Historik:
IK Gauthiod – Rynninge 1:a (3-2) Odds: 1,29
Göta – ENV 1:a (0-1) Odds: 1,70
Vårgårda – Skara 1:a (4-2) Odds: 2,00
Göta – Elmer-Fåglum 1:a (5-0) 1,65
Trollhättans FK – Skultorp 1:a (0-5) 2,05
LFK – Stenungsund Under 2,5 mål (4-2) 2,34
Skara – IFK Tidaholm 1x (0-5) 1,65
Ulvåker – TFK 1 (2-2) 2,29
Skövde AIK – Rynninge 1 (1-1) 1,33
IFK Falköping – Skara FC 1 (1-0) 1,37
LFK dam – Kungsbacka 1x (2-2) 1,72
Vårgårda – Götene x2 (2-3) 2,40

Skövde AIK – LFK x2 (1-2) 2,08
———————-

Dagens spel: 

Fre 14/8, 19:00: Stenungsund – Lidköpings FK
Serie: Division 2 norra
Tips: 2
Odds: 1,72
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 172 kr

Killarna i LFK snackar just nu om den harmoni som finns inom gruppen. Och det finns ingen anledning att misstro det påståendet då man ser på lagets prestation på planen. Segrarna avlöser varandra och nu blickar man för första gången på allvar mot serieledande FC Trollhättan som är åtta poäng före.

Kanske en utopi att tro att man ska ta sig hela vägen, men självförtroendet som finns i LFK går just nu inte att ta miste på. Man leker fotboll just nu och bredden i truppen är större än någonsin.

Ikväll väntar Stenungsund på bortaplan. Hemmalaget är ungt och bollskickligt och många av lagets spelare är hämtade från Göteborgsklubbarnas ungdomsakademier.
Man väger emellertid lite lätt och poängskörden är därefter (20 poäng). Senast man mötte LFK förlorade man med 4-2 och mycket talar för en ny förlust när ett heltaggat Lidköpingslag kommer på besök.

I LFK är JC Aikenhead och Martin Holmberg avstängda. Alireza Adou är bortrest och Jonatan Hallin sjuk. Ersättare finns det dock gott om och detta är en match som LFK bara vinner.

———————————–

Lör 15/8, 15:00: Göta – Tidaholms GoIF
Serie: Division 4 norra
Tips: 1
Odds: 2,05
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 205 kr

Göta har ambitionen att spela högre upp än i division fyra. Just nu ligger man på fjärdeplats i tabellen och detta är en liten missräkning. Just nu skiljer det hela sex poäng upp till tredjeplatsen och därför är det just nu bara trepoängare som gäller för Göta.

Laget är som bekant bollskickligt och detta bör räcka mot ett Tidaholms GoIF som hade stora svårigheter med ENV senast. Då behövdes det bland annat hjälp med ett självmål på hemmaplan för att segern skulle bärgas.
Nej, detta vinner Göta. Dels för att man är man är ett bättre lag och dels för att Tidaholms bortarad är riktigt kass. 2,05 på hemmaseger är för bra för att avstå

———————————–

Vill du rygg på oss eller har du andra ideér? Skapa ett konto på Nordicbet!

 

Lämna en kommentar