ANNONS:
ANNONS:

Heather tillbaka i Lidköping

En av Holmalunds bästa 2016 i Elitettan.
Men nästa säsong spelar Heather Williams i Lidköpings FK.
Amerikanskan blir lagets sjätte nyförvärv inför 2017.

Under sommaren 2015 kom amerikanskan Heather Williams till Lidköpings FK för att hjälpa laget behålla sin plats i Elitettan. Men detta gick som bekant inte och LFK fick lämna eliten redan efter en säsong. Detta gällde dock inte Heather som istället valde att spela vidare i Holmalund.

Där har amerikanskan varit en av lagets bättre spelare under säsongen som slutade med en mittenplacering och nytt kontrakt. Men trots den framgångsrika säsongen så blickade 24-åringen tillbaka mot Lidköping och har under hösten tränat med laget. Och att den kvicka yttermittfältaren varit med på LFK:s önskelista inför utomhussäsongen rådde det inga tvivel kring. Därför var det heller inte så konstigt när laget presenterade Heather som sitt nyförvärv under onsdagen.

– LFK har en fantastisk ledartrojka och fantastiska spelare. De spelar den typ av fotboll som jag gillar och jag tror verkligen att jag kommer att utvecklas här, berättade Heather för NLT.

Med Heather in i truppen har laget nu gjort klart med sex spelare som alla kommer att höja lagets kvalité. Och även om det är knappt fyra månader kvar till seriestart lär laget få räkna med att vara storfavoriter till seriesegern 2017.


LFK:s truppförändringar inför 2017

Tränare: Kjell Larsson, Caroline Berling (NY, ass Holmalund), Mikael Prodér (NY, ass Nossebro)
Nyförvärv: Irma Jusanovic (Sil), Carin Berling (Örebro Söder), Caroline Berling (Holmalund), Malin Björkman (Mellby), Ida Mörk (Gauthiod), Heather Williams (Holmalund)
Förluster: Malin Andersson (Råda), Elin Olofsson (Gauthiod), Linnea Persson (Gauthiod)

Lämna en kommentar