ANNONS:
ANNONS:

Henrik Brodén blir inte kvar i Vinninga

Fotboll på agendan sedan 6-årsåldern.
Men nästa säsong tar Vinningas Henrik Brodén ett uppehåll från fotbollen.
– Ska ladda batterierna och istället bara vara åskådare, berättar 45-åringen.

När Henrik Brodén intervjuades inför Fredagsstafetten förra veckan (läs den här) så pratades det givetvis om hans nuvarande roll som tränare i Vinninga. En roll han nu snart haft under två säsonger.
Men till nästa år kommer Vinningas herrar att få lyssna till en ny röst. Något som Henrik berättade för Lokalfotboll.se redan för någon vecka sedan, men som han ville berätta för killarna först under tisdagskvällens träning.

På frågan varför det inte blir någon fortsättning i Vinninga säger Henrik:
– Har haft två fantastiska år i Vinninga, men efter nästan ett helt liv med fotbollen ska jag varken träna eller spela någon fotboll nästa år. Ska ladda batterierna och istället bara vara åskådare. Ska bli gött att se en match i 90 minuter och sedan bara åka hem. Ska försöka hinna med lite annat också. Kanske blir det ett ”Grönt kort” i golf eller något annat. Men det är nog ingen omöjlighet att det blir mer fotboll i framtiden. Man ska aldrig stänga några dörrar.

Vem som tar över tränarsysslan i Vinninga är ännu inte klart, men rykten till Lokalfotboll.se gör gällande att Örslösa Sönes före detta tränare Mikael Andrén har synts på Lindvallen den senaste tiden. Om det ligger någon sanning i det ryktet får framtiden utvisa.

Lämna en kommentar