ANNONS:
ANNONS:

Intersport brinner för lokalfotbollen

En av anledningarna till att Lokalfotboll.se kunde bli verklighet var det faktum att Intersport i Lidköping valde att samarbeta med sajten.

Men varför ett samarbete med en nystartad och oprövad sajt som Lokalfotboll.se? Henrik Hallström som är Klubbsäljare på Intersport förklarar:

– Vi är självklart superintresserade av den målgrupp som Lokalfotboll.se kommer att nå. Personer med ett aktivt liv och ett sportintresse som är i fokus. Sedan har vi förstått det enorma intresse som finns för lokalfotbollen i trakten och eftersom vi också brinner för den känns detta som ett perfekt samarbete, säger Henrik och fortsätter:

– Sedan är vi också nyfikna på att synas på andra ställen än den traditionella annonseringen i en papperstidning. Den annonseringen vi gör här är ett bra komplement till den som Intersport gör nationellt i tidningar och TV.

För Henrik Hallströms del är den lokala fotbollen också något som ligger varm om hjärtat. Detta efter att ha spelat i division fyra och fem under närmare 20 år. Källby IF och Råda BK är klubbarna som fått ta del av ”Henkes” känsliga vänsterfot.
– Har blivit ett och annat vänsterinlägg genom åren. Min snabbhet var väl inget som skrämde någon, så det gällde att ta vara på känslan i vänstern och pricka rätt.

Vilka är dina bästa minnen från fotbollskarriären?
– Helt klart alla heta lokalderbyn. Mycket publik, känslor och vilja samlat på ett och samma ställe. Underbara matcher att spela och något man längtar tillbaka till. Försäsongsträningar och löpning utan boll är dock något som man inte minns med samma glädje, avslutar Henrik.

 

 

 

 

2 tankar på “Intersport brinner för lokalfotbollen

  1. Där steg Intersport i mina ögon!
    Underbart att ni satsar på en sajt som sysslar med fotboll. Dags att öka på fotbollssko-avdelningen inför nästa säsong bara så vi spelare får lite att välja på. Gött mos!

  2. Där steg Intersport i mina ögon!
    Underbart att ni satsar på en sajt som sysslar med fotboll. Dags att öka på fotbollssko-avdelningen inför nästa säsong bara så vi spelare får lite att välja på. Gött mos!

Lämna en kommentar