ANNONS:
ANNONS:

”Intressant att se om de får behålla Robin Björk”

”Lill-lördag med Holmqvist” är här igen.
Denna vecka om bland annat Daniel Nordmarks situation i Helsingborg.
Dessutom gratulerar han årets mest välförtjänta seriesegrare.

Lill-lördag med Holmqvist

Alla tidigare ”Lill-lördag med Holmqvist” hittar du HÄR

Inleder denna vecka med att gratulera Hangelösa på riktigt. Det är ju förmodligen områdets mest välförtjänta seriesegrare då det har varit total kross från Stig Björks mannar från match ett. Det ska bli väldigt intressant att se om de får behålla Robin Björk till nästa år bara 😉

ENV har sex poäng och tio plusmål att gå på mot serietvåan Främmestad. Detta med bara två matcher kvar att spela och med det så välkomnar jag ENV tillbaka till division 4. Givetvis har laget gjort en kanonsäsong men jag är framförallt otroligt imponerad av Sörstrand och Thorsell som i sitt första tränaruppdrag gör en sådan säsong.

För att titta på något annat intressant i den serien så går jag händelsen lite i förväg och funderar om Vinninga förlorar borta mot ENV i helgen samtidigt som Lidköping United vinner mot jumbon Emtunga så kan det bli en galet trevlig sista omgång ute på Lindvallen då Vinninga tar emot United.

Jag kan falla in lite på varför inlägget blev lite sent. Dels körde Sören extraträning med undertecknad på träningen idag och efter detta så fastnade jag lite framför HIF-MFF(0-2 i dagsläget). Men det jag vill komma till är Daniel Nordmarks situation i HIF. Idag blev Christoffer Andersson skadad tidigt och Nordmark var inte ens ett alternativ att komma in. Jag tycker det är för jävla trist att det är så då jag vet vilken kompetent spelare Daniel är. Jag vet också att han besitter kvaliteter som många Allsvenska fotbollsspelare inte har. Jag tycker Anders Svensson var väldigt tydlig med sitt budskap efter Elfsborgs förlust i Europa League. Vi i Sverige måste träna mera anfallsspel och konstruktiv fotboll. Jag blir fan rätt irriterad nu när jag sitter och skriver när många Svenska tränare föredrar att minimera riskerna än att försöka göra något konstruktivt. Men å andra sidan kan jag inte gnälla på dom då vi inte är tillräckligt bra spelare i Sverige.

Nu tappade jag tråden fullständigt här men det jag ville få fram är att jag tror Daniel har större chans att spela fotboll i en klubb utanför Sveriges gränser än innanför. Jag vet att Verona har velat ha hono0m till Spanien, så mycket kan jag säga.

Kan avsluta med att avslöja att helgens partaj i Skövde med flera lokala spelare inblandade mynnade ut i en trevlig kväll med mycket internt snack om säsongen 2014. Kan bli intressant vart alla spelar  😉

/ Jesper Holmqvist

 

 

 

 

 

 

 

4 tankar på “”Intressant att se om de får behålla Robin Björk”

  1. Här var det fel kära läsare.
    Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och klubben jag menade var Villareal.
    Det var en stressig onsdag sist och jag hoppas ni har överseende för snedsteget.
    Nordmark skulle dock gjort sig bättre i Verona också 😉

Lämna en kommentar