ANNONS:
ANNONS:

”Jag är ledsen och bedrövad. Detta är en väldigt tung dag”

En märkbart tagen Hans Fredrik Johansson.
Det var vad Lokalfotboll.se mötte på Framnäs under söndagen.
– Detta gör ont, berättade Klubbchefen när vi fick en intervju innan matchen mot Älta.

Det var en bedrövad Hans Fredrik Johansson som Lokalfotboll.se träffade på under söndagseftermiddagen på IP Framnäs i Lidköping.
– Jag är ledsen och bedrövad. Detta är en väldigt tung dag idag, berättade Klubbchefen som var märkbart tagen av det faktum att stora delar av tränarstaben i Lidköpings FK under Midsommarhelgen sagt upp sig.

– Fick samtalet av ”Stisse” i torsdags kväll med beskedet att han och Erik valt att tacka för sig. Efter detta valde även stora delar av ledarstaben i form av Ingemar Birgertz, Sture Haglund, Lennart Täng och Björn Andersson att göra samma sak.

Varför är det som har hänt?
– ”Stisse” och Erik får naturligtvis uttala sig själva, men de kommer förmodligen hänvisa till att det är en väldigt svår serie och att vi inte har uppnått de resultat som vi vill, säger Klubbchefen som inte vill gå in på några mer detaljer kring det inträffade.

När ”Stisse” själv av NLT får frågan om han har spelarnas förtroende av under söndagseftermiddagen säger han:
– Jag vet vilka som är med mig och vilka som inte är med mig. Jag har trivts otroligt bra i Lidköping och det är fantastiska människor som jobbar i föreningen. När det går tungt finns det också människor som har svårt att hantera det, men det är jag som står som ansvarig. Alla spelare måste dra åt samma håll för att vi ska vinna fotbollsmatcher och det är min uppgift att se till att vi gör det.

För Hans Fredrik Johansson som suttit i samtal med den avgående ledarstaben hela Midsommarhelgen är det trots en tuff tid ett arbete som nu måste göras.
– Det gör ont och det kommer att ta ett tag att smälta det här. Men vi måste jobba vidare fort för att ta hand om alla duktiga fotbollsspelare vi har i laget. Vi ska fortfarande hänga kvar i Elitettan, avslutar en nedstämd Hans Fredrik Johansson.

Se hela intervjun med LFK:s Klubbchef nedan.

1 tanke på “”Jag är ledsen och bedrövad. Detta är en väldigt tung dag”

  1. Att tränarduon slutar är ju inget konstigt med tanke på resultaten.
    Men att de gör det med två matcher kvar på vårsäsongen samt att de övriga även väljer att sluta väcker en del frågetecken.
    Bollbloggaren ger oss självklar insiderinfo…

Lämna en kommentar