ANNONS:
ANNONS:

Jakob Söderberg klar för Götene

Jakob Söderberg har bestämt sig var han ska spela 2013.
Och valet föll till slut på division två och Götene IF
– Det är skönt att ha kommit fram till ett beslut och det känns helrätt, säger Jakob till Lokalfotboll.se

”Klart att spel i division två lockar. Hade Torsmyhr som tränare i Gauthiod som barn och känner honom bra. Dessutom bra reseavstånd.”
Det sa Jakob Söderberg till Lokalfotboll.se redan den 8 november och nu är det alltså klart att det blir spel hos de blåvitrandiga nästa säsong.

Det var som bekant flera klubbar som ryckte i den 21-åriga anfallaren. Först föll Lidköpings FK bort och till sist stod valet mellan framför allt Skara och Götene.
– När Skara fick platsen i trean blev det extra svårt att välja. Har vänt och vridit på allt flera gånger. Men det känns till sist rätt att prova på någonting annat och ta sig an en ny utmaning, säger en nöjd Jakob Söderberg.

Vad var det som till sist fällde avgörandet till Götenes fördel?
– Spel i division två och chansen att få testa något nytt. Verkar vara en väldigt genuin förening och alla jag pratat med har varit väldigt schyssta. Sen har jag som sagt redan en bra bild av tränaren, säger Jakob som nu kommer att samåka med Mikael Mörk och Viktor Berndsson till träningarna på Västerby.

Träningsstart blir dock först den 10 december för Jakob i hans nya klubb.
– Är lite halvsjuk nu så det passar bra med lite extra vila innan det kör igång. Ska bli riktigt roligt, avslutar Götenes nya skyttekung (?)

Lämna en kommentar