ANNONS:
ANNONS:

Jan-Olof Svensson tar över Rådas damer

Råda har gjort klart med en ny tränare.
Det blir Jan-Olof Svensson som tar över som huvudansvarig.
– Kan jag göra mer nytta på damsidan är det OK för mig, säger J-O som i år tränat klubbens juniorlag.

Rådas damer hamnade i år på en mittenplats i division två. En fullt godkänd placering. Trots detta valde man att gå skilda vägar med tränaren Roland Karlsson. ”Rolle” som nästa år istället kommer att träna Sils herrar.
Detta har inneburit att Råda varit på jakt efter en ny tränarröst i drygt en månad och nu äntligen har man hittat en ersättare.

Ny huvudtränare blir Jan-Olof Svensson.
– Ja, det stämmer. Det blev klart i förra veckan. Tycker det ser intressant ut. Finns bra material att jobba med och jag tror allt man kan vara med och utveckla dessa talangfulla spelare, säger J-O som i skrivande stund presenteras för spelarna på Rådavallen.

Att det skulle bli Rådas damer för J-O var dock långt ifrån självklart. Tanken var att han skulle fortsätta i klubbens juniorlag tillsammans med  ”parhästen” Jan-Olof ”Kongo” Nilsson.
– Det var tanken, men kan jag göra mer nytta på damsidan är det OK för mig, säger J-O som har erfarnhet som damtränare sedan tidigare då han tränat Ardalas damer. Sedan dess har det blivit tränaruppdrag i såväl Lidköpings IF som Heimer.
Vem eller vilka som kommer att assistera Jan-Olof Svensson är ännu inte klart.

Lämna en kommentar