ANNONS:
ANNONS:

Janne och ”Kongo” nya tränare i ÖSIK

Roland Karlsson och Peter ”Colten” Andersson tackar för sig i ÖSIK.
Och Janne Magnusson tillsammans med Jan Olof ”Kongo” Nilsson tar över.
– En ny duo som vi verkligen ser fram emot att jobba med, skriver klubben på sin hemsida.

”Den dynamiska duon Roland och ”Colten” tackar vi för två trevliga säsonger med många roliga minnen. Dom efterträds av en ny duo som vi verkligen ser fram emot att jobba med. Jan-Olof ”Kongo” Nilsson och Jan Magnusson är namnen på tränarna i ÖSIK 2017.”

Ja, så skriver ÖSIK på sin hemsida under torsdagen när man presenterar en ny tränarduo inför 2017. Roland Karlsson och Peter ”Colten” Andersson har tränat ÖSIK under de två senaste säsongerna. Duon tog över laget sedan man gått upp till division fem inför 2015. Där blev det emellertid nedflyttning direkt och i år blev det en fjärdeplats i Lidköpingssexan – tre poäng från kvalspel.

osik

Nu väljer dock alltså ÖSIK att gå vidare med två nya namn i jakten på att ta sig tillbaka till femman. Och det är två i den lokala fotbollsvärlden mycket kända namn.
Janne Magnusson har tränat och spelat i många lokala lag och kommer nu närmast från Rackebys herrar som han tränat under de två senaste säsongerna. Innan dess har han också tränat Lidköping United. Ett lag som han tog upp till division fem.

Den andra mannen i tränarduon är kanske ännu mer känd. Jan Olof Nilsson känner kanske dock inte de flesta till vid namn. Säger man dock ”Kongo” så har alla koll. ”Kongo” har lotsat massor med spelare från ungdomsleden upp i seniorlag runt om i traken och har mångårig erfarenhet av såväl junior- som seniorfotboll (läs mer om ”Kongo” här)
Närmast kommer ”Kongo” från Lidköpings FK, där han tränat klubbens P16-lag under de senaste säsongerna.

Lämna en kommentar