ANNONS:
ANNONS:

Joakim Olsson byter Källby mot Råda

Källbys Joakim Olsson byter klubb till 2014.
Ny hemmaarena blir istället Rådavallen och Råda BK.
– En spelare vi kommer ha stor nytta av, säger lagets tränare David Milos.
Joakim Olsson

Råda gjorde tidigt klart med en ny tränartrio inför kommande säsong. Detta då David Milos från Trässberg tränar laget och vid sin sida kommer att ha duon Johan Östlind och Anders Åkervall. De båda sistnämda kommer även att spela 2014, men i övrigt har det varit lugnt på spelarfronten.

Nu har dock de grönvita gjort klart med en trio av spelare. Det är Joakim Olsson (Källby), Linus Bergman (LFK Akademi)  och Sebastian Olsson Pennanen (Axvall) som alla får Rådavallen som hemmarena kommande säsong.
– Tre bra killar som kommer passa in i vårt ”nya” tänk. Alla är träningsvilliga och kommer bidra till att vi får ett bättre lag både på träningar och match, säger Anders Andersson från klubbens Fotbollssektion.

Den mest namnkunnige av de tre är Joakim Olsson. Mittfältaren/anfallaren har ett förflutet i Götene och Lif, men har de två senaste säsongerna spelat med Källby.
– Rådas serie kommer förmodligen att vara den roligaste serien att spela i nästa säsong med många Lidköpingslag. Sedan behövde jag en förändring och då ser jag Råda som ett riktigt bra alternativ för den, förklarar 24-åringen om sitt beslut att byta klubb.

Vidare har Råda också gjort klart en ny målvaktstränare. Det är den gamle Vinningamålvakten Edin Fazlic som kommer att ansluta till Rådas tränarstab.

Lämna en kommentar