ANNONS:
ANNONS:

Jonas Aronsson valde Gauthiod

Vedum, Råda, ENV eller Vara?
Svaret blev istället Gauthiod för Jonas Aronsson.
– När Gauthiod ringde blev jag jätteglad, säger anfallaren till NLT.

Från Vedum i division sex till Vårgårda i division tre. Det steget gick lätt som en plätt för anfallaren Jonas Aronsson som öste in mål när Vårgårda tog klivet upp i tvåan. Dock lite mindre speltid denna säsong och många gånger användes Aronsson också som yttermittfältare. En position han inte känt sig lika bekväm i.

Att det troligtvis också skulle bli ett klubbyte till nästa säsong har inte varit någon hemlighet och förutom moderklubben Vedum har Råda, ENV och Vara hört sig för kring 26-åringen.
Men ingen av dessa får se Jonas spela i sitt lag 2018. Istället blir det Gauthiodpubliken som får se den rödlätte anfallaren på Lunnevi.
– Kände efter säsongen att jag ville prova något nytt. Kändes för tidigt att varva ned i Vedum (division 5) så när Gauthiod ringde blev jag jätteglad. Kan lära mig massor av en spelare som Daoud (Josef). Jag är grymt taggad och kan som sagt spela även på mitten. Men just att Gauthiod satsar så lockar verkligen, säger Jonas till NLT.

På klubbens hemsida skriver man följande om nyförvärvet:
”Jonas kan spela både forward och mittfältare. Målfarlig, kvick och fin vänsterfot är de egenskaper som sticker ut mest hos Jonas.”

Lämna en kommentar