ANNONS:
ANNONS:

Kenan Mehovic mot Superettan

Kenan Mehovic lämnar Gauthiod.
Ny klubbadress blir Superettanlaget Norrby.
– Det känns bra och spännande, säger mittfältaren om klubbytet.

Den lokala fotbollen levererar nästa namn till eliten. Det är Gauthiods Kenan Mehovic som tar steget vidare till Superettanlaget Norrby.
Nu är visserligen inte mittfältaren från ”vårt” område från början, men avtrycket den bolltrygge trollhättebon visat i Gauthiod under året har ändå skapat avtryck både i närmorådet, men också utanför detsamma.

Efter säsongen har därför flera klubbar högre upp i seriesystemet visat intresse för Kenans tjänster. En av dessa har varit Norrby och under måndagsmorgonen kunde TTEla berätta att Kenan Mehovic nästa år spelar i Superettan.
Något som bekräftades av Gauthiods hemsida där man också skriver:
”Kenan kom till oss med ett stukat självförtroende efter en mindre lyckad säsong i FC Trollhätran. I vår klubb fann Kenan snabbt trygghet med en tränare, sektion och lagkompisar som trodde på honom. Tror Kenan fått vänner för livet trots att det bara blev ett år hos oss.”

Huvudpersonen själv instämmer.
– Fantastiskt år i Gauthiod. Enormt fin klubb med fina människor, säger Kenan Mehovic som också berättar att det var magkänslan som fick avgöra till Norrbys fördel.

Hur tufft blir det nu att ta nästa steg i karriären?
– Jag vet inte, men jag vet i alla fall att jag ska jobba oerhört hårt och vara ödmjuk. Då kommer det att lösa sig, berättar Kenan som ännu inte vet när flyttlasset till Borås går, men att det blir inom kort.

Vem eller vilka som Kenan får som tränare i Norrby är dock ännu oklart, men det hetaste spåret just nu är att det blir Vårgårdaduon Peo Häggström och Stefan Strindh som kommer att leda Boråslaget 2018.

Lämna en kommentar