ANNONS:
ANNONS:

Kim Thorsell blir assisterande till Sörstrand i ENV

Corners Kim Thorsell har funnits med på önskelistan för många lokala klubbar.
Men nu har 31-åringen bestämt sig. Han blir assisterande spelande-tränare i ENV.
Det innebär också att Johan Sörstrand som var tänkt i den rollen nu tar steget upp och blir huvudtränare.

Edsvära Norra Vånga har haft stora problem med att lägga ”tränarpusslet” inför säsongen 2013, men nu är alla pusselbitar på plats.
Detta när FC Corners Kim Thorsell går in och blir assisterande spelande-tränare. Något som innebär att Johan Sörstrand blir lagets huvudtränare.
– Ska bli mycket intressant och spännande, säger Kim Thorsell till Lokalfotboll.se

Kim Thorsell gjorde relativt tidigt klart att det inte skulle bli någon fortsättning i Corner. Det gjorde att det var många lokala lag som försökte locka 31-åringen.
Längst fram har Söne och Vinninga varit i jakten på den vindsnabbe anfallaren / yttermittfältaren.
– Sönes satsning kändes jättespännande och Vinninga ser ut att få ett spännande lag, säger Kim Thorsell som också fått förfrågan från Saleby.

– De ringde och ville att jag skulle vara huvudtränare. Först trodde jag de skämta då jag aldrig sett mig själv som tränare. Men jag fick tänka till lite och kände att det kanske skulle vara intressant. Blev dock ett Nej igår, när jag bestämt mig för ENV, säger Kim.

Varför föll valet då på ENV och inte en klubb närmare där du bor?
– Självklart beror mycket på att Johan Sörstrand ska dit. Vi kan ju åka ihop i hans ”porsche” till träning och match och prata under tiden. Självklart har jag funderat på restiden, men jag har fått en bra bild av ENV och detta känns rätt.
I år blev det endast ett mål för Kim i den norra fyran och under hösten blev det knappt något spel alls. Främst på grund av att innebandyspel i IBK Lidköping gått före.

Hur mycket kommer innebandyn inkräkta på fotbollen?
– Ligger vi i ”ingenmansland” i innebandyn får vi nog göra en kompromiss för att komma loss till fotbollen. Annars har vi sagt att det är i mars vi kör på för fullt med fotbollen. Innan dess får vi pussla lite och nästa höst får vi ta en ny diskussion med alla inblandade, avslutar ENV:s nye tränare.

 

 

4 tankar på “Kim Thorsell blir assisterande till Sörstrand i ENV

  1. Oj oj oj detta låter verkligen inte som någon ”billig” historia för Env FF som sökt med ljus och lykta efter en tränare….

  2. Oj oj oj detta låter verkligen inte som någon ”billig” historia för Env FF som sökt med ljus och lykta efter en tränare….

Lämna en kommentar